查看完整版本: [-- 一个内向噶人如何追求一个外向又有男朋友噶女性呢? - 一个内向噶人如何追求一个外向又有男朋友噶女性呢? --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 一个内向噶人如何追求一个外向又有男朋友噶女性呢? - 一个内向噶人如何追求一个外向又有男朋友噶女性呢? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

leaf.feng 2010-12-04 09:55
一个内向噶人如何追求一个外向又有男朋友噶女性呢?[p:4]文字

waterboy584 2010-12-04 10:03
让自己变得外向

leaf.feng 2010-12-04 10:08
你话变就变噶呢咩!人黎枷!

MR.BLACK 2010-12-04 15:12
首先由暧昧的方向下手,暗示类型比较重要,但唔好表白,让她知道还有个男人等紧距,或者让她知道你甘愿做这个后备,虽然唔会甘快为左你同男朋友分手,但起码知道你着紧距,无论伤心或者开心,如果距系对你无感觉的话,就算你点暗示距都会讨厌,甚至向你讲清楚,如果距无甘做,证明你成功3成了

xjb 2010-12-04 17:52
Quote:
引用第3楼MR.BLACK2010-12-04 15:12发表的: k#n%at.g  
首先由暧昧的方向下手,暗示类型比较重要,但唔好表白,让她知道还有个男人等紧距,或者让她知道你甘愿做这个后备,虽然唔会甘快为左你同男朋友分手,但起码知道你着紧距,无论伤心或者开心,如果距系对你无感觉的话,就算你点暗示距都会讨厌,甚至向你讲清楚,如果距无甘做,证明你成功3成了
[a!)[email protected]I:  
Os/?iGlD*E  
hs*n?vxp3  
HPX JRQBE  
真系得嘎?

芝麻糊 2010-12-05 17:08
点解一定要系人地既女人?

leaf.feng 2010-12-06 07:02
呢个世界吾系咩都有得解噶!

xjb 2010-12-06 16:30
Quote:
引用第5楼芝麻糊2010-12-05 17:08发表的: V{ fG~19  
点解一定要系人地既女人?
>uYU_/y$2  
x.sC015Id  
uDLj*U6L  
有无搞错啊?甘你都5识嘎,糊糊! T uC  
i0Rj;E=:]  
正所谓"隔离饭餸香"吖嘛! $&&+2?cx0  
ZSr![email protected]S  
0lOR.}]q  

gy77gy77 2010-12-07 00:44
改變自己先...天下靚女多的是!! Ro;I%j  
當您變得外向...自然生活圈子放大...識到啲單身女子再追啦!! 7EVB|gTp  
s~ou$!|  
溝人條女...下世做烏龜架 6  $`l  
咪亂嚟呀

jiejielqiqi 2010-12-07 01:28
男人想容易得到多的女人,唯一的方法是有很好的事业!!

xjb 2010-12-07 11:29
Quote:
引用第8楼gy77gy772010-12-07 00:44发表的: ?6HnN0A)  
改變自己先...天下靚女多的是!! /} h"f5  
當您變得外向...自然生活圈子放大...識到啲單身女子再追啦!! @>8 {J6%\  
<8YvsJ  
溝人條女...下世做烏龜架 ah,"c9YX  
咪亂嚟呀
wk{]eD%  
<\ eRa{ef  
{ `xC~B h  
5系甘大镬挂?7爷,我仲谂住……,俾你甘讲一讲,我都要再谂真D先啦

gy77gy77 2010-12-07 22:04
Quote:
引用第10楼xjb2010-12-07 11:29发表的: qe22 kE#  
bR;.KC3C  
G_zK .N   
4?bvJJuf)  
5系甘大镬挂?7爷,我仲谂住……,俾你甘讲一讲,我都要再谂真D先啦
*_P'>V#p  
=pTTXo  
拆散一段大好感情仍係一件陰質事

xjb 2010-12-08 14:00
Quote:
引用第11楼gy77gy772010-12-07 22:04发表的: >&k`NXS|V  
B79 ~-,Yh  
KXpbee  
o,S(;6pDJ  
$My~sN8  
_^`V0>Mh:  
甘要睇下你从边个角度去睇啦! TuaP  
&0H_W xKeB  
你或者会认为我去拆散人地,但我会认为我系为自己去争取幸福姐,5通甘都有错咩?

luoyuan800 2010-12-19 22:47
用离间计啦~~嘿嘿~

love200573 2011-01-05 16:28
命里有时终须有   本身人地条女就已经够高难度的了 仲要系内向沟外向 G}LV"0?  
d+6q% U  
唯有等机会咯~

幸福瞬間 2011-01-13 11:28
Quote:
引用第11楼gy77gy772010-12-07 10:04 PM发表的: ] W$V#  
 cV_-Bcb  
JIHIKH-#  
Bk^o$3#  
F S$8F  
如果段感情真係咁就拆散咗嘅就唔係陰質事啦~~ ^~6gkS }  
會係好事囉~~因為證明佢哋根本唔夠愛對方~or 段感情唔夠堅固~

查看完整版本: [-- 一个内向噶人如何追求一个外向又有男朋友噶女性呢? - 一个内向噶人如何追求一个外向又有男朋友噶女性呢? --] [-- top --]