查看完整版本: [-- 大家边个有足球风云(粤语)呢套卡通片啊? --]

蓝调粤语 -> Anime-动漫讨论区 -> 大家边个有足球风云(粤语)呢套卡通片啊? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

freedom82 2011-03-12 18:11
大家边个有足球风云(粤语)呢套卡通片啊?我都稳佐好耐了,都冇资源...[font=宋体][/font]

balan 2011-03-12 19:21
我都想要,帮你撑一个

gromn 2011-03-12 19:37
优酷有,你想收藏都可以下

freedom82 2011-03-13 10:46
我收藏的想要最少都要720左右的

silence69 2020-04-25 23:42
我都想要,帮你撑一个

1月31日 2020-12-15 18:23
好难搵啊

zyxkidd 2020-12-15 20:22
點解一定要睇粵語?好撚難明,畫質差又有土豆水印,睇條毛,咁我又發一集啦。我當年唔記得暑假定寒假睇CCTVB,開學之后無得睇,我自己都系睇日語版,粵語版直錄畫質咁差,睇條毛咩。 )dh _eqnX  
链接:https://pan.baidu.com/s/11fzFOJzhZcSK4l1B59HS_w 6^vz+oN  
提取码:fuck

crespo_leung 2021-08-03 08:47
只得一集,就系久保死果集,多集都冇

joketan 2022-01-12 21:54
粤语无,得原版

查看完整版本: [-- 大家边个有足球风云(粤语)呢套卡通片啊? --] [-- top --]