查看完整版本: [-- [陰陽大戰記][全52集][粵日雙語][MKV] --]

蓝调粤语 -> 粤语动漫-BT下载 -> [陰陽大戰記][全52集][粵日雙語][MKV] [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

due9noddyy 2014-06-01 04:53
![ Fb~Egc  
0z.Hl1  
撚樣版主skysym過去多謝別人轉載資源! ( J5E]NV  
現在被洗腦 愛罵人偷野! 賊喊捉賊! CsXIq. 9  
W$  M4#  
To 撚雪全體仝人: Q R;Xj3]v  
話人偷野 咁點解唔去報警呀? 扮乜撚野版權持有人! nCJ)=P.d  
誣賴捏造我一日開幾十個帳戶去動員宅男紅衛兵罵我! ,{7Z OzA  
"撚雪特色的版權法" 同 "中國特色的社會主義" 有乜分別?
V{ECDg P  
B xq(+^T  
********************************************************** iq=<LOx  
*RivZ c9;P  
Fd9ypZs  
有多部粵語動畫分享 歡迎參觀: Y0 Ta&TYZ0  
http://yun.baidu.com/share/home?uk=3913226461&view=share

dnmb 2014-06-08 14:16
多谢分享   

destinyss 2014-07-19 20:05
感謝樓主分享啊 唔知可唔可以轉載到其他論壇呢

due9noddyy 2014-08-01 22:51
J.:  
^i#0aq2}  
撚樣版主skysym過去多謝別人轉載資源! D((/fT)eD  
現在被洗腦 愛罵人偷野! 賊喊捉賊! ~y"R{-%uS  
fqbeO9x  
To 撚雪全體仝人: }wn|2K'  
話人偷野 咁點解唔去報警呀? 扮乜撚野版權持有人! Uz,P^\8^$  
誣賴捏造我一日開幾十個帳戶去動員宅男紅衛兵罵我! >^`#%$+  
"撚雪特色的版權法" 同 "中國特色的社會主義" 有乜分別?
l![79 eFp  
5I6?gv/  
********************************************************** 9C,gJp}P  
NpZ'pBl  
?>*d82yO  
有多部粵語動畫分享 歡迎參觀: 4y+hr   
http://yun.baidu.com/share/home?uk=3913226461&view=share

guwen 2014-08-02 21:04
多谢楼主分享

day域 2014-08-18 11:04
Thanks for sharing!!

浅白色 2014-08-19 19:57
请问下有录影版的吗?不是合成版的,是RMVB格式的

拖延重症 2014-09-17 18:43
谢谢楼主分享,当年在优酷找了10集就放弃了

adyyan 2014-10-16 02:41
正啊,真係多谢晒!一早想重睇番。

查看完整版本: [-- [陰陽大戰記][全52集][粵日雙語][MKV] --] [-- top --]