查看完整版本: [-- [美国][动画][火鸡总动员/火鸡反击战][BD720p-Mkv/1.27gb][国粤双语] --]

蓝调粤语 -> 粤语电影-BT下载 -> [美国][动画][火鸡总动员/火鸡反击战][BD720p-Mkv/1.27gb][国粤双语] [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

雨夢 2014-06-05 21:13
[attachment=553708] A;L ]=J  
上映 :12.12.2013 2jyWkAP'  
故事簡介 xS1|t};  
)J[m>tyY5  
農場內,火雞日日掛住開餐,等農夫帶牠們去「火雞天堂」--每年感恩節成為人間美食! 8H4NNj Oy  
-*k2:i`  
對農場諸多挑剔、被雞界排斥的力仔,忽然獲總統特赦令,有幸在「大衛營」延養天年,日日喪食pizza任睇電視!直至某日,自稱「解放火雞聯盟」創辦人的大隻積(粵語由森美聲演)叫牠參與拯救火雞同類,更將牠綁架,一同坐時光機返回美國第一個感恩節之前,即大約五百年前,1621年! 84WD R?  
&#e;`(*  
回到古代,力仔同大隻積意外落在獵人手上,幸得「火雞姐」珍珍(粵語由官恩娜聲演) 帶領逃出火海,來到火雞族藏身的森林。大隻積告知火雞未來的命運後,火雞族計劃向人類進行反擊,而力仔為奪珍珍芳心,更率先展開營救行動,卻反將人類引到森林!情急之下,力仔坐時光機逃返現代…… +g g_C'"  
1L*[ !QT4  
返回「大衛營」後,力仔終於知道自己的使命,就是化身火雞界的「超級英雄」,重返十七世紀,帶領大隻積同珍珍聯手反抗人類,誓要改寫美國人要在感恩節食火雞的傳統歷史! i3 eF_  
Q/SO%E`E  
----------------------- @MOQk  
|aP`hVm  
[影片版本]:港藍光版 }!_z\'u  
[檔案格式]: BD720p- mkv 3*<@PXpK&  
[檔案大小]:1.27g 7y=O!?*  
[audio 語言]  :  (1) Aac-5.1  粵語       (2) 国语 rp4D_80q  
[ 原盘字幕 vob sub ] :  粵語  , English 7n#-3#_mG  
!+eU  
VIDEO BITRATE : 1900K u:APGR^  
1280x688 TnN yth wZ  
[attachment=553709]

liubbc150 2014-06-05 21:39
种子下不了??

kuan 2014-06-05 21:44
种子下了,但无源......唉!

03468a 2014-06-05 22:40
非常好~支持粤语

l36831 2014-06-05 23:24
点解下落黎系PHP文件嘅??????

v6hacker 2014-06-06 00:45
很好,感谢分享,收藏下先 B~Kx Up  
/Pg)7Zn  
请关注色薇薇美容分享网 http://www.seweiwei.com

viceroy88 2014-06-06 06:41
火鸡总动员 goodddddddddddddddddddddd

kinton 2014-06-06 11:37
正,慢慢欣赏先得!!!

caikoy 2014-06-06 12:58
好慢,无速度!

wzyok 2014-06-06 16:21
好片,值得拥有。感谢楼主~~~!

响鬼 2014-06-06 18:46
yeah!!終於有粵語版!!thanks a lot!

rockqq 2014-06-06 20:17
LZ下载不了种子喔。。补发啦。。

ldx 2014-06-06 21:59
唔该晒!

云吞面 2014-06-06 22:31
正斗粤语版

anjian 2014-06-06 22:41
实在太正了,多谢分享...

804405242 2014-06-07 00:31

loyhon 2014-06-07 07:57
喱个睇咗,真系几搞笑,难得用鸡做主角,真系估具误导

huanggd 2014-06-07 09:02
唔该晒!

猎击王 2014-06-07 10:41
种子下载吾到

大肚dum 2014-06-07 13:31
支持粤语哇,但楼上话攞唔到啵!

qq4321 2014-06-07 15:46
種子仍然下載唔到

noritor 2014-06-07 16:01
多谢啊~离线有得下~

rockqq 2014-06-07 20:48
種子仍然下載唔到

arthas5696 2014-06-07 21:22
粤语啊,正啊,我要下载啦

abbothuang 2014-06-07 22:06
终于等到粤语版啦~!谢谢分享

kk5627 2014-06-08 01:32
點解。。美國既動畫。。。。無論系咩都一定系總動員。

koubinow 2014-06-08 15:29
终于等到粤语版啦~!谢谢分享

koubinow 2014-06-08 15:30
宜家单紧,20%迅雷看看都仲没打的开!!要下载完先知道得唔得啦!!!

joe2001 2014-06-08 17:45
到98.9%就唔郁?下左几天都未下完。

cytseven 2014-06-08 18:20
求补种啊!!为咗细路仔~~~~

wzjhjy 2014-06-09 06:30
感谢分享

zyckj 2014-06-10 00:26
thanks A LOT!!!

newfat 2014-06-10 00:47
粤语正!

suwens 2014-06-10 18:17
可以成功下载啦,真多谢,支持!

hztzr 2014-06-10 19:00
多谢晒!睇睇先

xinyuyqb 2014-06-10 19:17
我都喺到98.9%就唔郁了

nbawho 2014-06-10 19:30
无种子啊,,不能下载  求补种子

zjming123 2014-06-10 21:07
下载到54%就无了!!!

虫虫囡 2014-06-10 22:55
好搞野啊~~ 森美貌似一配N角色既?。。好好睇。。

叱咤903 2014-06-10 23:18
非常感谢你的粤语分享!楼主好给力!支持~~~~

叱咤903 2014-06-10 23:24
用百度云管家下载好快呀!我每秒6M.

archertech 2014-06-12 13:32
多谢晒分享,唔该晒

joe2001 2014-06-12 22:06
真系下载唔到。完全断种。

损咽知 2014-06-15 12:36
好像可以下了,之前试了不行,谢谢!

zhu1123456 2014-06-17 14:02
支持粤语电影

nocheer 2014-06-17 17:38
无源?我刚刚用百度网盘已经离线下载好啦!

大肚dum 2014-06-19 16:54
粤语嚟做啦!不过睇楼上的话冇源啵!

9801127 2014-06-21 14:57
我最爱粤语动画了,多谢

0101218 2014-06-22 13:09
大家用百度云管家下载 7V=deYt_p  

nhwrx 2014-07-26 03:01
百度网盘有无?

查看完整版本: [-- [美国][动画][火鸡总动员/火鸡反击战][BD720p-Mkv/1.27gb][国粤双语] --] [-- top --]