查看完整版本: [-- 呢个女仔究竟中5中喜我呢 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 呢个女仔究竟中5中喜我呢 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

200603271 2015-10-02 11:43
之前我响其他地方问过 我就5打那多了 http://zhidao.baidu.com/question/1303922875275151059.html 可以看连接 那个女仔的好朋友叫我5好追渠了 没结果的 但我放5低渠 我问渠生日 渠5肯话比我听 问渠那个好朋友 渠5比那个朋友话比我听 宜家叫亲渠去街 吃饭 渠都是5出声 又5应承 又5拒绝我 都5知是点的 我觉得渠是同之前那个男朋友散左的 因为渠微信度删晒之前同渠男朋友D野 个头像都换埋 之前有段时间发了好多负能量好重的野 我问渠是5是 5开心 渠又话没野 响微信个度稳渠呢有时完全5理到我的 有时发了消息出去觉得渠都5会理我得了 渠又会好快那回复你 有时5理我 我觉得可能开工原因 场哥度开工是5比袋手机的

simk123 2015-10-08 22:37
直接去摊牌拉,唔好似个女人甘别扭,男人要果断

milk502 2015-10-08 22:55
她想当你是水泡

200603271 2015-10-09 20:42
Quote:
引用第2楼milk502于2015-10-08 22:55发表的  : TS=U%)Ik  
她想当你是水泡
7E5 =Qx  
水泡是咩意思

200603271 2015-10-09 21:00
Quote:
引用第1楼simk123于2015-10-08 22:37发表的  : C+dz0u3s  
直接去摊牌拉,唔好似个女人甘别扭,男人要果断
7)FYAk$@  
其实之前我响微信同渠讲过 话中喜左左渠好久 渠回复左 喔 那时渠应该还未同渠男朋友散 我5够胆同渠当面讲 我话同渠做朋友好5好 渠话好

fengzi520 2015-10-31 09:07
   应该对你没意思

200603271 2015-11-02 22:58
Quote:
引用第5楼fengzi520于2015-10-31 09:07发表的  : `91Z]zGpU  
   应该对你没意思
!HeQMz  

liuxubin1 2015-12-11 12:23
女仔对你无意思,但又喜欢被人追的感觉!

fengzi250 2016-07-31 18:54
放弃吧,不是你的菜

查看完整版本: [-- 呢个女仔究竟中5中喜我呢 --] [-- top --]