查看完整版本: [-- 呢四部手机买边部好?[投票] --]

蓝调粤语 -> 粤语吹吹吹水区 -> 呢四部手机买边部好?[投票] [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

干物女王 2017-06-04 17:25
唔该大家帮我拣一部手机,呢四部中边部票数最多我就买边部。多谢!

xnf763 2017-06-04 17:43
一于系华为P9

sammy3388 2017-06-04 19:47
iPhone6s
备注:小心买到假iPhone或者深圳华强北的妖机!

02127309 2017-06-04 21:53
华为P9好用,指纹开机设计人性化,设置食指开机,从袋里拿出来顺便可以开机了。

zstzeagle 2017-06-06 21:59
睇使用习惯。。。之前用开边个系统再决定。。。我用惯iPhone就推荐你用iPhone。

arswp 2017-06-07 19:43
华为P9,比较漂亮

298053753 2017-06-10 00:54
几部都五会买,觉得自己用紧果部几好同性价比高~   我用紧一加3手机

jsvyu 2017-06-10 02:52
建议用iPhone6,首先就系保值,二系统运行与优化相对比安卓好,第二建议华为P9,因为华为系统优化系安卓机里面系最好,但首先你是用来打机伽话,玩大型游戏可能会有少少咔,因为GPU比较低,华为d屏系偏暗啊,小米你就算吖,跑分机器,玩耐咗会发热得吓死你,用半年以上电池可以讲拜拜,售后查到无人有我以前就系受害者,小米1就到手半个月就烧主板,可能怪我自己黑仔啊,拿去修客服话一个星期就得吖,结果我等咗个半月唔打电话去北京【www.canton8.com不良信息过滤】话要见媒体同告据地都唔理我,拿到手就等咗我2个月零3日,搞到我唔见4200卖咗部NOTE2,oppo我未用过唔方便俾意见

藍芽檸檬 2017-12-14 10:19
當然是買蘋果6好啦。

查看完整版本: [-- 呢四部手机买边部好?[投票] --] [-- top --]