查看完整版本: [-- 2017高分动作《追龙/卧虎2》720p.BD粤语中字 --]

蓝调粤语 -> 粤语电影-BT下载 -> 2017高分动作《追龙/卧虎2》720p.BD粤语中字 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

动画精灵 2018-01-24 12:29
n7.85p@ua  
◎译  名 追龙/卧虎2 <Qt9MO`a  
◎片  名 追龍 HLPY%VeD  
◎年  代 2017 {a ]u  
◎产  地 中国香港/中国大陆 y"k %Wa`*  
◎类  别 动作/犯罪 [-Xah]g  
◎语  言 粤语/汉语普通话 <j1r6.E)  
◎字  幕 中字 +v/-qyA  
◎上映日期 2017-09-30(中国大陆) K{:[0oIHc  
◎豆瓣评分 7.5/10 from 65,586 users 7C wWf  
◎片  长 128分钟 eQ*zi9na  
◎导  演 王晶 Jing Wong / 关智耀 Jason Kwan Chi-Yiu e/x6{~ju^N  
◎主  演 甄子丹 Donnie Yen 'EN80+xYX  
      刘德华 Andy Lau Qe_C^ (P  
      姜皓文 Philip Keung Ho-Man jp|*kBDq\  
      郑则仕 Kent Cheng lYmxd8  
      刘浩龙 Wilfred Lau _na/&J 6  
      汤镇业 Ken Tong _ jH./ @G  
      喻亢 Kang Yu ! F<::fN  
      胡然 Michelle Hu .>S1do+  
      徐冬冬 Dongdong Xu q2s=>J';  
      黄日华 Felix Wong 1jE {]/Y7&  
      陈惠敏 Wai-Man Chan 'F3@Xh  
      周丽淇 Niki Chow F $i 6  
      吴毅将 Ben Ng *S?'[PS]1  
7=s0Pm  
◎简  介 d[Zx [=h  
<[$a7l i  
  电影讲述了香港现代史上两大著名狠角色大毒枭跛豪(甄子丹饰)、五亿探长雷洛(刘德华饰)的传奇故事。 )G-u;1rd  
  上世纪六七十年代,香港由英国殖民,权势腐败、社会混乱。1963年,穷困潦倒的青年阿豪(甄子丹饰)偷渡至香港,抱着“生死有命、富贵在天”之心决意一搏人生。阿豪带着几个兄弟,从九龙城寨底层开始一路刀刃舔血,爬上香港毒品霸主之位,一手掌控香港十大黑帮,江湖人称“跛豪”。而雷洛(刘德华饰)则从一位普通探长一步步爬上华人总探长高位,统领全香港三万警察,手握香港治安“潜规则”。为垄断香港黄赌毒三大经济产业,跛豪与雷洛结拜为兄弟,两人一黑一白两手遮天,权势滔天,家财亿万,独霸香港岛…… !s:_>P`MQ  
+S'm<}"1  
|T]&8Q)S  
.m.Ga|;  
'6\ZgOO9  
^ ]Q.V  
?f6SKC  
E!uQ>'iq.  
j& ykce  
gyegdky3  
网盘链接:https://pan.baidu.com/s/1jJFiMgQ 密码:tpgr

panliluo 2018-01-24 12:51
粤语?流定坚呢,下载睇睇先

极限量 2018-01-24 13:05
一直冇时间去戏院睇,终于等到有粤语

caikoy 2018-01-24 13:21
大哥,网盘唔得食喔!

likuo 2018-01-24 13:52
BT下载不行,都不动的

qq4321 2018-01-24 14:44
呢个系真粤语,刚刚下载睇完OK,感谢

raycheung 2018-01-24 15:57
无种喔,楼主补种一下吧

syssys 2018-01-24 16:05
粤语,好

leeli 2018-01-24 17:23
唔喺粤语嘅

omtjl 2018-01-24 17:36
绝对粤语,已经下载完睇完,画面声音字幕都冇问题

蕃茄先生 2018-01-24 17:36
支持下!

longx1999 2018-01-24 18:11
网盘失效     

kkkjjj 2018-01-24 18:22
一直冇时间去戏院睇,终于等到有粤语

wzyok 2018-01-24 18:22
等了好久,终于等到了

idea365 2018-01-24 18:25
谢谢谢谢

hbalin 2018-01-24 19:12
终于等到啦,谢谢楼主分享

gzzhabg 2018-01-24 20:03
疯狂下载中     

吉穿裤浪 2018-01-24 20:14
多谢

tidus123321 2018-01-24 20:54
终于有了

patdy@man 2018-01-24 22:56
     下载完,绝对高清,粤语,正,网盘就唔得,因为封咗

fhmily 2018-01-24 23:11
下载落嚟睇下先 多谢分享

anson200321 2018-01-24 23:18
终于等到了!!睇睇系咪先

凸^_^凸 2018-01-24 23:49
先支持下先

kytang 2018-01-24 23:56
画质好像很模糊哦

daniel110130 2018-01-25 01:14
支持粵語

happy_djboy 2018-01-25 01:42
哎~~终于等到粤语蓝光~~多谢楼主~~

iec 2018-01-25 10:15
谢谢楼主分享

jimme_wei 2018-01-25 10:42
谢谢楼主

ahmon 2018-01-25 11:15
诶嘿嘿

kejj 2018-01-25 11:28
坚嘢,多谢晒!

639 2018-01-25 11:42
BT下载不行,都不动的

buddy 2018-01-25 12:28
Thank you very much

zhouzhou1669 2018-01-25 12:32
谢谢分享粤语版!

linfeng9394 2018-01-25 16:17
睇完已經證實系粵語嚟嘅

bombomstar 2018-01-25 19:51
是否香港公映的版本?谢谢分享!!!

亚佳 2018-01-25 20:20
卒之睇完了,估唔到鬼佬走咗去西班牙都拉咗返去,而雷洛走去加拿大居然可以终老。。。

cdkenny 2018-01-26 06:37
粤语正啊!!!

oscarwang 2018-01-26 15:32
楼主补种一下吧

大笪地 2018-01-26 16:41
网盘吾得啊!!

huining 2018-01-26 16:44
多謝樓主分享,揾咗好耐終於揾到。

msjsd 2018-01-26 22:38
bt有点慢

燎日 2018-01-26 22:43
真是粤语?

nzx520 2018-01-26 23:32
以为要等好耐,点知咁快上

叱咤903 2018-01-27 05:18
呢一齣應該唔錯!多謝樓主分享啦!

qyxiaorong 2018-01-27 11:32
去戏院睇过,再睇多次。

ggzz3i 2018-01-27 11:47
终于等到粤语了!感谢

yefengwz 2018-01-27 11:47
支持支持

179481370 2018-01-27 19:50
好种.10.28MB/S

zhmiha 2018-01-27 21:27
楼主辛苦了!   

b321 2018-01-28 11:04
望都劲都长埋,终于等到出来多谢楼主分享

查看完整版本: [-- 2017高分动作《追龙/卧虎2》720p.BD粤语中字 --] [-- top --]