查看完整版本: [-- 我會不定期分享我有既粵語同日語動畫~~~ --]

蓝调粤语 -> Anime-动漫讨论区 -> 我會不定期分享我有既粵語同日語動畫~~~ [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

aviva0704 2020-01-01 03:11
我會不定期分享我有既粵語同日語動畫~~~   A<{{iBEI`  
DF= *_,2/  
但大家留意,因為好多都係上網搵番黎既,所以解像度同埋有人地網址既標題係度,介意者就請唔好下載!!   %A`+WYeuX  
uYN`:b8  
另外如果有人可以令解像度變得更清晰既,希望你可以轉清晰解像度後再次分享出黎比大家~~ THX  
-~1~I e2  
Wc#24:OKe3  
P.S. 唔好留言問我有冇咩咩咩動畫,我唔會回覆~~ WMdg1J+~  
Oz95  
今日係GTO麻辣教師: https://pan.baidu.com/s/1dCML3W58Hpz2XSqBereCkA 6 N4~~O  
[6fQ7uFMM8  
密碼: 0704

tianbao 2020-01-01 09:30
是不是有字幕版本的????     

rrr123456rrr 2020-01-01 10:38
哗,是粤语配音版。谢谢楼主啊!!!!!!!

machoyip 2020-01-08 13:42
好期待足球小将。

carollai 2020-01-20 11:18
謝謝樓主分享, 大贊

horizon 2020-01-20 21:02
你不如分享个名或者图片出来先,多人响应先发啦。

aviva0704 2020-01-20 21:31
我個人鍾意隨心發,你唔岩可以唔要~

xcxjie 2020-07-21 01:44
大佬 你咁多個都過嗮期 555555

peteryu 2020-11-30 06:25
Thank you for your great sharing!

hinan 2020-12-03 17:32
连接失效了,,求补

查看完整版本: [-- 我會不定期分享我有既粵語同日語動畫~~~ --] [-- top --]