查看完整版本: [-- [香港][综艺][黄子华栋笃笑之金盆浪口][720P-MKV/5.28G][粤语无字] --]

蓝调粤语 -> 粤语电影-BT下载 -> [香港][综艺][黄子华栋笃笑之金盆浪口][720P-MKV/5.28G][粤语无字] [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

雨夢 2020-03-26 17:54
导演: 黄子华 9 8|sWI3 B  
编剧: 黄子华 jg710.v:  
主演: 黄子华 ^YLC{V  
类型: 喜剧 Y1-dpML  
制片国家/地区: 中国香港 <{kPa_`'  
语言: 粤语 B?z2@,  
上映日期: 2018-07-06(中国香港) 8OZj24*'DS  
片长: 160分钟 ~#sD2b` 0  
[attachment=705688] U3{<+vSR `  
[attachment=705689]  

260559657 2020-03-26 18:05
系完整版冇啊。百度盘个一只歌未唱完就冇了

noritor 2020-03-26 18:38
点解我下载唔到种子,下载落嚟都系PHP文件. BL>~~  
Mac 10.15.3 H ~fF; I  
Chrome浏览器 qG~6YCqii  
6 q`)%"4k  
我用手机Chrome下载冇问题。唔知点解会咁样。而《失惊无神多个妈》嘅BT种子可以下载 WO!OaC?+B,  
_ 3>E+9TQ  
.X.6<@$  
PS.已下載完,看過了。完全沒有問題。百度盤那個版本簡直是浪費時間

tong007 2020-03-26 19:08
楼主点解无资源噶?

zero梁 2020-03-26 19:39
唔得哦

lakeblue 2020-03-26 20:25
下载唔岛喔

ccmv123 2020-03-26 23:59
用迅雷X可以下载,冇问题!正在下载紧,系唔系完整版本,等下完先知道。无论如何,呢个版本成5G咁劲,点都好过之前个百度版本,起码清晰度唔同个层次。多谢嗮楼主!

quinny911911 2020-03-27 00:12
多谢楼主分享 }Cfl|t<5f  
yEh{9S%6p  
子华神,这个周末来看你了

keith9872000 2020-03-27 00:37
感谢楼主分享 多谢晒

leeehom 2020-03-27 01:14
下载完,系完整版,画质一流,终于听晒剩低果首歌了

myudsonoob 2020-03-27 02:32
支持了,不知道哪位大神制作有外挂字幕可供下载 ···  有些字词不了解香港的历史认真听不明···

大管 2020-03-27 09:19
下载完,最衰有水印

230077714 2020-03-27 09:31
谢谢分享~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hzm5201314 2020-03-27 09:54
谢谢分享~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ckck 2020-03-27 10:07
多谢楼主

企鹅仔仔 2020-03-27 16:47
多谢晒,抢5到门票,终于可以欣赏啦

郭偉權 2020-03-27 17:09
謝謝分享,已下完,超正版本,再次感謝大大

haha1020 2020-03-27 18:31
终于等到了,多谢分享

fenlutitang 2020-03-27 19:27
多谢分享。。支持支持~~~

allenchan 2020-03-27 19:46
多谢分享。。

gmnick76 2020-03-28 00:14
[attachment=705867]

侠盗人生 2020-03-28 02:36
可惜视频文件被植入了“澳门赌场的广告”有点影响观感。不过还是谢谢分享这个高清版的资源!

lyb952037 2020-03-28 09:28
美中不足,全程澳门赌场上线啦

cherrywu 2020-03-28 10:35
多谢分享,等左好耐了。

zcldyy 2020-03-28 13:43
配有字幕就更好了

arthas5696 2020-03-28 20:58
哗哗哗,係唔係真啊?下载嚟验证下先,感谢楼主

iao168 2020-03-29 07:11
多谢楼主分享

liuyb2002 2020-03-29 11:12
太多【www.canton8.com不良信息过滤】因素了,郁下就话武警去香港镇压,郁下又话警察打人,总之就表明立场自己系个黄丝艺人啦。

猫妖008 2020-03-29 19:16
兩個幾月啦,終於我呢度正常打開到啦,仆蕉佢,上一個廣州嘅論壇要爬出去,發瘟~~~

亚佳 2020-03-29 20:33
今日听住听住就瞓着咗,条友同Q群啲港。。。独友一样,除咗讲八几九几年嘅事,就喺笑警方唔得,间唔中仲讲占中喺爱与和平。。。

q9908725 2020-03-29 21:05
多谢分享

huaze 2020-03-30 02:14
谢谢楼主分享

loveloser11 2020-03-30 07:07
正啊...感谢楼主

abe025 2020-03-30 10:24
Quote:
引用第29楼亚佳于2020-03-29 20:33发表的  : Em5,Zr_   
今日听住听住就瞓着咗,条友同Q群啲港。。。独友一样,除咗讲八几九几年嘅事,就喺笑警方唔得,间唔中仲讲占中喺爱与和平。。。
;c DMcKKIA  
M7 k WJ  
现场听了两场  完全没感觉人家港.....du好么 莫要诬陷人  

tomytomy 2020-03-30 11:57
多谢分享,期待1080

sdbibi 2020-03-30 23:01
心痛,成篇言论好明显同佢个姓一样。。。。。听唔落去

hi44488 2020-03-31 12:07
激动到喊

aaaeva 2020-03-31 23:18
感谢楼主分享

九鬼 2020-04-01 00:23
Thank you for your share...

liguian 2020-04-01 04:33
黄丝一枚,耻笑母警

亚佳 2020-04-01 11:07
Quote:
引用第33楼abe025于2020-03-30 10:24发表的  : kN8B,  
r)K5<[\r  
2k^rZ^^"  
现场听了两场  完全没感觉人家港.....du好么 莫要诬陷人  
$|3zsi2  
op9vz[o#4  
你喺咪唔多识听粤语?你再睇下现场拍掌人数就知,一来佢讲嘅唔好笑,二来佢讲嘅嘢基本就喺支持港。。。独果班友嘅言论,连黎智英当年占中期间俾人用牛内脏掟佢都要为抄返出嚟帮黎智英讲嘢。王晶帮内地讲嘢,唔理佢为钱又好为国家又好,居然俾佢讲成喺汪精卫,笑佢卖国。。。我唔知黄生想讲王晶卖嘅喺边个国。

tsoulking 2020-04-01 15:51
[attachment=706320] ^~7Mv^A  
8e,F{>N  
上传某度网盘 b09xf"D  
uozq^sy  
[attachment=706321] M6^ \LtFt  
*n7=m=%)  
下载好流畅

a229639992 2020-04-02 19:22
多谢分享啊啊啊啊啊,先下落来

haha1020 2020-04-03 12:50
睇完了,有些失落

天茗 2020-04-03 18:18
睇过先。。多谢

kenzowong 2020-04-04 10:24
子华神一直都系我偶像,但今次呢个SHOW真系睇得好尴尬!15分钟后就直接删除啦。居然可以拿香港警察执行任务来讲笑,居然会支持占中。。。

leon6 2020-04-04 12:22
看完 我好讨厌呢个人  好失望  是非不分

损咽知 2020-04-04 18:50
支持,可以下,支持华哥,哈哈

gd_rings 2020-04-05 12:53
正到冇朋友啦     

billyleeym 2020-04-06 20:39
多谢楼主分享

查看完整版本: [-- [香港][综艺][黄子华栋笃笑之金盆浪口][720P-MKV/5.28G][粤语无字] --] [-- top --]