查看完整版本: [-- SD高达三国传(自己合成) --]

蓝调粤语 -> 粤语动漫-BT下载 -> SD高达三国传(自己合成) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

crespo_leung 2021-04-04 07:30
哈哈哈,我又嚟发烂渣啦~~!! DI0& _,  
哩两日down咗个算系比较高清既资源,跟手稳埋个粤语既哩做合成,完全冇水印,冇字幕,可能有人会话佢都有,唔稀罕,咁就算啦,如果有人有兴趣,咁咪做完一条放一条出嚟咯。 UynGG@P@  
我做分享只系随心,系唔会有乜诚意既,都系果句啦:“我冇义务去满足你咁多要求,因为你冇权利!!!” QYA4C1h'  
IogLkhWX  
样片路径: !&U75FpN}:  
链接:https://pan.baidu.com/s/1p1yTOp1Eb49pqUg_y0huSw ?qQ{]_q1&.  
提取码:dq6m +wQ5m8E  
N<JI^%HBgP  
我系一集一集做合成既,唔系转帖过嚟,要合集既就等下啦,转一集出嚟要半个几钟,上传一集又要一个钟,而且之前俾论坛里面几个寿头激亲,条气未顺啊~~~! \9+,ynJH8z  
所以话衰过有果D就可以躝斯趌路,冇人求你要!!
Z_ElLY  
5H ._Q  
第一集完整版: \KV.lG!  
链接:https://pan.baidu.com/s/1mUmUG-V3BsVtSOg0aoElgw H VM %B{(  
提取码:61j6

好仔好女 2021-04-04 08:15
一大早就发现好嘢,撑定你了。

新塘大少 2021-04-04 09:23
点解得一集既?有无全集啊?楼主条气未顺~整支烟仔索索就顺翻晒啦

笑一少 2021-04-04 09:27
好正啊!

lzfcqy 2021-04-04 13:02
点解得一集既?有无全集啊?

gz173 2021-04-04 18:55
罗凳仔,霸头位。

chocobojack 2021-04-04 19:34
等合集,多谢楼主

chinabird 2021-04-04 20:10
等合集,多谢楼主

tianbao 2021-04-04 23:11
等合集,多谢楼主

ljp0083 2021-04-04 23:12
终于有个高清粤语版本!叻!!!!

liangrfeng 2021-04-05 13:38
好正啊!

crespo_leung 2021-04-05 17:28
哎!导出1080真系慢到扑街啊 UGK,+FN  
真系想果个话自己有机动武斗传既可以分享出嚟,音轨都好啦,哩条之后就可以合一合,咁就唔使晒咗个100几G既资源啦

lgfobu 2021-04-05 23:58
多谢楼主!!希望可以继续更新

ruanbo123 2021-04-06 02:58
谢楼主 等合集

sniper411422 2021-04-06 08:31

kimboy 2021-04-06 09:02
楼主辛苦,想问一共几集?

zerosaga 2021-04-06 16:52
多谢楼主!!我好有耐心嘅,希望楼主可以继续更新

qazxsw2016 2021-04-07 21:24

260559657 2021-04-13 20:20
链接没有了 j xTYW)E   

cenih 2021-04-20 09:25
担定凳仔慢慢睇~

droiyan37 2021-04-23 13:04
毛得了喔

alax_lyc2014 2021-05-01 10:57
撑你咖

查看完整版本: [-- SD高达三国传(自己合成) --] [-- top --]