查看完整版本: [-- [百度網盤][合成]超魔神英雄傳 (第三話) --]

蓝调粤语 -> 直下-动漫 -> [百度網盤][合成]超魔神英雄傳 (第三話) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

crespo_leung 2021-08-12 05:05
【影片名称】:超魔神英雄傳 xkv%4H>  
【影片大小】:2.11G CK1A$$gnz  
【影片格式】:MKV o (4gh1b%  
【语言字幕】:外掛繁中 |<'6rJ[i>  
`jSegG'  
終於都搞出嚟啦~~合到眼都痛啊 @dx 8{oQ  
5z =}o/?  
第三集因為粵語版cut咗好多,所以基本上每講一句就要對一次,所以背景音樂就要犧牲一下,已經盡力做咗填補,但都會有明顯既接駁位系聽得出,如果有強迫症既就建議唔好要咯。 u /] P  
t+_\^Oa)  
只眼有D痛,要休息一下先做第四集,希望唔好又系咁情況啦 )K$YL='kX  
QO^V@" N  
[attachment=756254] +(PUiiP'"v  
M\-[C!h,  
链接:https://pan.baidu.com/s/13ffNki0vwNYJzOGlUDufYw ,H%[R+)  
提取码:lzcc

catsai123 2021-08-12 08:57
支持多谢

lzfcqy 2021-08-12 09:18
多谢

lyb952037 2021-08-12 09:30
支持,等合集

zsjx 2021-08-12 11:00
有合成版N耐了

sadworld 2021-08-12 11:09
支持       

lzxbill 2021-08-12 11:17
Quote:
引用第4楼zsjx于2021-08-12 11:00发表的  : 9O&m7]3  
有合成版N耐了
EGI$=Y  
哥,小弟一直在寻找超魔神英雄传全集的粤语版,请问有无百度网盘的资源分享?

bangjianliu 2021-08-12 11:41
这是好像不是小时候看的旧版吧?

iamtom 2021-08-12 11:42
多谢啦,可以把我那mp4换了!!

wendy98 2021-08-12 11:44
支持楼主分享。

anson200321 2021-08-12 11:59
多谢分享,我想稳《魔神英雄传第一部》粤语版,,创届山个个,一直稳唔到!!

icesunnie 2021-08-12 16:47
多谢分享,期待全集 !pU^?Hy=  
有第一部更好

zqyang_2013 2021-08-12 20:11
Quote:
引用第10楼anson200321于2021-08-12 11:59发表的  : ~Y f8,m  
多谢分享,我想稳《魔神英雄传第一部》粤语版,,创届山个个,一直稳唔到!!
*=B<S/0  
收费的网站还是能找到的

iamtom 2021-08-12 21:34
魔神英雄传1链接:https://pan.baidu.com/s/1m_IsZueDpTQrNT4ZIUarhQ  Y*pXbztP  
提取码:a756 _;^x^   
看看是不是?!

ponki 2021-08-12 21:47
得一集?啱啱出,多谢晒

rihu 2021-08-15 22:58
多谢分享,期待全集 %JPr 7 }  

zsjx 2021-08-16 14:52
朋友我有3合成版全集。你不如合其他...有咩合成左大家换1下

crespo_leung 2021-08-16 18:35
Quote:
引用第16楼zsjx于2021-08-16 14:52发表的  : m;"[b (u  
朋友我有3合成版全集。你不如合其他...有咩合成左大家换1下
c{to9Lk.#  
~X2 # z |  
都可以考虑,第3集合到我癫啊,搞成个礼拜先得半集,你想我合乜啊?我都合紧海贼王,不过得20集咋 ~)$R'=  
[attachment=755746]

linyq 2021-08-21 11:11
辛苦大神了,期待中

bombomstar 2021-08-21 14:05
多谢分享!!!!辛苦了!

icesunnie 2021-08-21 14:30
楼主的努力毅力是值得敬佩的

folee0001 2021-08-22 10:25
楼主的努力毅力是值得敬佩的 C$q -WoTM(  
wait 超魔神英雄傳 (第21話) vhs version  , 楼主 share pm me by onedrive or google drive , thank you

folee0001 2021-08-22 10:27
啊哦,来晚了,该分享文件已过期 by 魔神英雄传1链接:https://pan.baidu.com/s/1m_IsZueDpTQrNT4ZIUarhQ   J R~s`>2  
提取码:a756

crespo_leung 2021-08-23 06:07
Quote:
引用第4楼zsjx于2021-08-12 11:00发表的  : Z>w@3$\z  
有合成版N耐了
&q4~WRnzJk  
_}\KC+n8  
系啊,我都知有咗N耐啦,但系冇人系哩度分享出嚟呢~~大9把人得把声,飘雪要500先可以要到,穷人只能够靠自己噶啦。 q4@+Pi)  
f]2gjQHM  
如果你有,你不如分享出嚟啊

mzz8711 2021-10-01 16:16
链接丢了,有补种的么

查看完整版本: [-- [百度網盤][合成]超魔神英雄傳 (第三話) --] [-- top --]