查看完整版本: [-- 粤语动漫 --]

蓝调粤语 -> 直下-动漫 -> 粤语动漫 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

harry50568 2021-08-27 17:03
欢迎大家进群齐分享图片没有一一截图,有兴趣加群

tomato5200 2021-08-30 19:12
怎么踢我出来了

bbocc123 2021-08-30 20:03
为什么被踢?大家可以互相分享啊。

skyofsrar 2021-08-30 20:49
全部踢了????

harry50568 2021-08-30 23:41
大家被踢的都加我好友,wyman2875.我重新拉一下   记得备注下

harry50568 2021-08-30 23:42
大家不好意思啊,重新拉一下,加我好友wyman2875

crespo_leung 2021-08-31 05:22
俾人踢既,无非系因为冇贡献嘛~~人地搞个群,系交换性质,你唔交野,梗要踢走留翻个位俾其他人啦。不过讲真,除咗个足球风云,其他一系就我都有,一系就冇兴趣。我仲谂住上传个光之少女添,点知就俾人踢走,我几经辛苦搵翻08年刻盘既38Gavi格式出嚟咗合成,做完谂住贡献翻既,哈哈,点都好,多谢分享足球风云既仁兄。

harry50568 2021-08-31 06:57
此群因为个人原因已解散,另外开过新群,有兴趣的加好友wyman2875,我拉你们进来

查看完整版本: [-- 粤语动漫 --] [-- top --]