查看完整版本: [-- 粤语配音群 --]

蓝调粤语 -> 粤语动漫-BT下载 -> 粤语配音群 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

leeehom 2021-08-30 20:32
因原来的粤语动漫分享群无故解散,所有再整一个,希望群友可以尽情分享粤语资源 -E}X`?WhD  
[attachment=756906]

kaiou 2021-08-31 02:28
好似掃唔到碼 =C\Tl-$\f  
放大左掃到 4vhf!!1  
謝謝大佬們

crespo_leung 2021-08-31 05:14
呵呵,乜唔系俾人踢走咩,系统显示系喔,不过唔难理解既,用咁既方式快速换取或者收集,对于我哩d仲未嚟得切上传既,等于冇贡献,梗要留翻个位俾其他人上嚟上贡啦~~其实一直我都好唔明,虽然话卖哩d可以赚到下钱,但真系有客源咩? sqkWQ`Ur  
其实之前个群俾我唯一惊喜系有人放咗足球风云既全集出嚟,其他我基本都有,或者冇乜兴趣。所以即刻抄翻08年下载既成38G既avi出嚟搞合成,谂住合完贡献翻出嚟啦,哈哈哈,俾人踢走咗

rrr123456rrr 2021-08-31 11:23
Quote:
引用第2楼crespo_leung于2021-08-31 05:14发表的  : Y;'<u\^M"  
呵呵,乜唔系俾人踢走咩,系统显示系喔,不过唔难理解既,用咁既方式快速换取或者收集,对于我哩d仲未嚟得切上传既,等于冇贡献,梗要留翻个位俾其他人上嚟上贡啦~~其实一直我都好唔明,虽然话卖哩d可以赚到下钱,但真系有客源咩? i'Y8-})  
其实之前个群俾我唯一惊喜系有人放咗足球风云既全集出嚟,其他我基本都有,或者冇乜兴趣。所以即刻抄翻08年下载既成38G既avi出嚟搞合成,谂住合完贡献翻出嚟啦,哈哈哈,俾人踢走咗
OVK )]- ~  
拿免费嘅资源来卖钱,非常无耻,,,唔好响群上传,,,响论坛分享俾大家就好咯,有人想要先分享。。

bonald 2021-08-31 12:06
Quote:
引用第3楼rrr123456rrr于2021-08-31 11:23 AM发表的  : O&!R7T  
{16a P   
拿免费嘅资源来卖钱,非常无耻,,,唔好响群上传,,,响论坛分享俾大家就好咯,有人想要先分享。。
J[/WBVFDf  
凡喺要收錢嘅一律唔好買

peter123qq 2021-08-31 22:29
粤语是伟大的语言,可惜慢慢被禁

icesunnie 2021-09-01 08:03
身为广东人搞个粤语资源都要秘密秘密,粤配游击队???

haotang 2021-09-01 09:27
都明白噶,有些资源比较难找或找得好辛苦,突然有伸手党问你拿,不共享可以理解。好似我之前在这里问人要海贼王也没人理我,最后都是靠自己找到,有些集数少了就去网站爬下来

bonald 2021-09-01 11:29
Quote:
引用第5楼peter123qq于2021-08-31 10:29 PM发表的  : m* m),mZ"  
粤语是伟大的语言,可惜慢慢被禁
^+x?@ $rq  
禁【www.canton8.com不良信息过滤】 腳語seo吔屎喇

hao0206 2021-09-02 21:43
用Telegram,就吾洗烦

猫妖008 2021-09-11 11:34
我入咗群啦,都分享咗三套電影

查看完整版本: [-- 粤语配音群 --] [-- top --]