查看完整版本: [-- [BT][龙珠超][051-055集附字幕][ts][粤语] --]

蓝调粤语 -> 粤语动漫-BT下载 -> [BT][龙珠超][051-055集附字幕][ts][粤语] [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

hudawei 2022-01-04 08:14
最好用bitcomet1.85,开启咗反吸血开关,希望下载到嘅您,在下载期间启用反吸血鬼吧[分享率达到3(即系前面3粒种只传给bitcomet用户)关闭反吸血鬼)]!迅雷用户在此期间系下载唔到我传嘅嘢!唔好问我几时更新,分享率达到3即时更新!想我更新快啲,五条留言!重要嘅事情讲三次,前面我做嘅三粒种迅雷下载唔到,前面我做嘅三粒种迅雷下载唔到,前面我做嘅三粒种迅雷下载唔到!

hudawei 2022-01-04 10:35
珠海市斗门区嘅朋友同埋东莞老乡回复一个字都那么难吗?

zhaoweiguang 2022-01-04 15:48
Quote:
引用第1楼hudawei于2022-01-04 10:35发表的  : P5ESrZ@f  
珠海市斗门区嘅朋友同埋东莞老乡回复一个字都那么难吗?
?$`1%Y9  
你斗门那里的?

asiaray 2022-01-04 16:04
多谢多谢。

hudawei 2022-01-04 20:15
Quote:
引用第2楼zhaoweiguang于2022-01-04 15:48发表的  : +H^V},dBp!  
o4 OEA)k)=  
你斗门那里的?
;cHI3V  
我东莞嘅!

查看完整版本: [-- [BT][龙珠超][051-055集附字幕][ts][粤语] --] [-- top --]