查看完整版本: [-- [BT][海贼王][0001-0819集内嵌字幕][AVI][粤语] --]

蓝调粤语 -> 粤语动漫-BT下载 -> [BT][海贼王][0001-0819集内嵌字幕][AVI][粤语] [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

hudawei 2022-01-05 09:48
因某人网盘下载唔到,要求做种,只好上来重新做过一个种子,上传做种!记得用bitcomet1.93先好下载哦! 6_<~]W&  
`3 i<jZMG  
云盘: %59uR}\  
阿里云盘:0001-0516(AVI格式) 0517-0819(MKV格式) H0#=oJr$)W  
「海贼王粤语」https://www.aliyundrive.com/s/42sK4hQgrpJ 提取码: 2q7y $'I&u  
点击链接保存,或者复制本段内容,打开「阿里云盘」APP ,无需下载极速在线查看,视频原画倍速播放。 E_En"r)y  
zBlv?JwG  
百度云盘:0001-0516(AVI格式) 0517-0819(MKV格式) I ^m  
链接:https://pan.baidu.com/s/1x54rA-9yZerQN3SLvZYblA?pwd=dc05   y myzbE  
提取码:dc05 g9q}D-  
l_/(J)|a  
迅雷云盘:0001-0516集(AVI格式) 0517-0819(MKV格式) Yb-{+H8{J  
链接:https://pan.xunlei.com/s/VN-1BKFyxPGEI5G8s--s4TCbA1 Gc"hU:m  
提取码:dtck M,S'4Sz uk  
复制这段内容后打开手机迅雷App,查看更方便

hudawei 2022-01-05 10:33
怪不得下载咁快,原来系东莞老乡,下载种子附件点个赞都得呱!仲有点解唔过去云盘嗰边下载呢?阿里云同百度云唔错啊!

hudawei 2022-01-05 16:39
有冇搞错,咁多人下载,都冇人留言,做埋呢个唔更新,去三大云盘下载吧!

笑一少 2022-01-05 17:40
支持一下 难得有全集上传上来

waterboy584 2022-01-05 18:33
谢谢分享

hudawei 2022-01-05 18:50
Quote:
引用第3楼笑一少于2022-01-05 17:40发表的  : wT- K g=-q  
支持一下 难得有全集上传上来
v`p@djM  
其实直下嗰边有的,但系港澳同胞有啲用唔到!

jasontaker 2022-01-05 21:56
唔错!不过之后更新就没粤语配音了!

hudawei 2022-01-05 22:22
Quote:
引用第6楼jasontaker于2022-01-05 21:56发表的  : U_Q;WPJ  
唔错!不过之后更新就没粤语配音了!
'+c@U~d*7  
你话819集之后系唔系!

名偵探柯南 2022-01-06 00:47
好東西呀,支持!

wong10001 2022-01-06 01:01
多謝樓主

handsome_mc 2022-01-06 09:34
多謝樓主

zhaoweiguang 2022-01-06 11:52
支持一下 难得有粤语全集

dark11 2022-01-06 12:39
  下载了 一个晚上 才下载道 一集

kaiou 2022-01-06 13:58
Quote:
引用第12楼dark11于2022-01-06 12:39发表的  : b'vIX< g  
  下载了 一个晚上 才下载道 一集
H;[?8h(  
g!)*CP#;  
我一晚都下唔到一集 n]>L"D,  
唔下啦 k7(lwEgNG  
都謝謝樓主分享

hudawei 2022-01-06 21:50
楼上两个又系嘅,有网盘下载点解唔下载,系要下载BT资源,因一啲会员用唔到三大云盘嘅问题,唯有喺度做种俾佢地!

arsenal000 2022-01-07 19:33
回复系最好的支持,留言系更新动力的后盾;男的必须扯旗撑你,女的必须为你绅吟。

★bobo☆ 2022-01-07 21:50
多謝樓主分享啊!

hudawei 2022-01-09 03:23
Quote:
引用第15楼arsenal000于2022-01-07 19:33发表的  : Zq:c2/\c}  
回复系最好的支持,留言系更新动力的后盾;男的必须扯旗撑你,女的必须为你绅吟。
eQMa9_  
多谢,你咁好嘅名言!

★bobo☆ 2022-01-09 10:06
多谢更新152-199

hudawei 2022-01-09 20:55
Quote:
引用第18楼★bobo☆于2022-01-09 10:06发表的  : D}N4*L1  
多谢更新152-199
$8Z4jo  
唔使客气,你可以去阿里云或者百度云下载的!更新到516集!

名偵探柯南 2022-01-15 16:49
thanks again

hudawei 2022-01-23 16:41
更新完毕!

★bobo☆ 2022-01-24 12:19
差D又错过左 J6@RIia  
太好啦辛苦楼主感谢分享

arsenal000 2022-01-24 16:33
顶下胡总先,谢谢您。

hudawei 2022-01-24 19:29
最紧要你地中意就得了!

yanlly 2022-01-25 16:07
多谢分享吖!过年重温一次,东莞老乡

yanlly 2022-01-25 16:30
Quote:
引用第19楼hudawei于2022-01-09 20:55发表的  : MFipXE!  
mt[ #=Yba  
唔使客气,你可以去阿里云或者百度云下载的!更新到516集!
g+xcKfN{  
w,X J8+B  
云盤的地址可以給一下嗎?

hudawei 2022-01-25 18:46
Quote:
引用第26楼yanlly于2022-01-25 16:30发表的  : {@PZlQg  
JtF)jRB 0,  
_j~y;R)  
云盤的地址可以給一下嗎?
/)4Q%Zp  
上面有地址   http://www.canton8.com/forum/read.php?tid=649024

yanlly 2022-01-25 22:37
Quote:
引用第27楼hudawei于2022-01-25 18:46发表的  : f+Fzpd?wS  
Q*8 x Bi1  
上面有地址   http://www.canton8.com/forum/read.php?tid=649024
+u lxCm_lV  
F'ez{ B\AX  
多谢胡总,已经收藏到阿里了。过年慢慢重温一次,之前睇日语的。

hudawei 2022-01-26 00:20
Quote:
引用第28楼yanlly于2022-01-25 22:37发表的  : B~ j3!?  
B.);Ju  
kAW2vh  
多谢胡总,已经收藏到阿里了。过年慢慢重温一次,之前睇日语的。
semTAoqH  
唔使客气,祝你天天开心!

bboboy001 2022-02-09 21:31
哇...正野...感谢楼主

hudawei 2022-04-07 12:05
BT冇做种了,想下载就去云盘下载啦!

查看完整版本: [-- [BT][海贼王][0001-0819集内嵌字幕][AVI][粤语] --] [-- top --]