查看完整版本: [-- 妳地有無偷偷地CHECK對方嘅。。。。。 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 妳地有無偷偷地CHECK對方嘅。。。。。 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

DJKK1012 2007-05-06 19:38
妳地有無偷偷地CHECK過對方嘅QQ聊天記錄啊,或者手機裏面D嘢之類噶? kUL' 1!j7  
又或者你未必系下意識去CHECK啦,如果咁啱有依個機會比你去睇對方D日記啊之類,咁妳地會唔會睇呢~~~~

spica 2007-05-06 19:40
對方指咩?

长腿叔叔 2007-05-06 19:42
看,肯定看拉,你吾看距噶,距都会看你噶拉,边会甘执输呢

DJKK1012 2007-05-06 19:48
Quote:
引用第1楼spica2007-05-06 19:40发表的: N[ Og43Y  
對方指咩?
q5)O%l!  
即系你另一半咯~~

DJKK1012 2007-05-06 19:49
Quote:
引用第2楼长腿叔叔2007-05-06 19:42发表的: Y glmX"fLf  
看,肯定看拉,你吾看距噶,距都会看你噶拉,边会甘执输呢
:^B1~p(?sK  
哇~~你都好狼死下哦~~~

长腿叔叔 2007-05-06 19:59
Quote:
引用第4楼DJKK10122007-05-06 19:49发表的: H*'IK'O  
D7Q$ R:6|  
哇~~你都好狼死下哦~~~
[j/9neaye  
呢D叫先下手为强嘛,宁可我负天下人,莫天下人负我嘛,哈~

waspwang 2007-05-06 20:10
无呀``唉``无讲了``烦啊``

tiffanykk 2007-05-06 20:15
你有冇試過去CHECK返D自己同佢嘎紀錄呢,當佢仲未系你另一半嘎時候

DJKK1012 2007-05-06 20:18
Quote:
引用第7楼tiffanykk2007-05-06 20:15发表的: Zw S F^  
你有冇試過去CHECK返D自己同佢嘎紀錄呢,當佢仲未系你另一半嘎時候
EDl!w:  
會啊會啊~~~呵呵,例如D短信都唔會捨得删除~~~

戰神1號 2007-05-06 20:53
肯定吾会,同样都吾会俾对方CHECK!

table1314 2007-05-06 21:24
有~~~曾经做过!!!

DJKK1012 2007-05-06 21:26
Quote:
引用第10楼table13142007-05-06 21:24发表的: ( 2E\p  
有~~~曾经做过!!!
9W1YW9rL  
系?咁結果點啊?講出嚟等我八下~~~

yucci 2007-05-06 21:28
如果巨D横为令我怀疑,就会做

锡晒伱 2007-05-06 21:32
一直都做紧~!

saint文少 2007-05-06 21:35
要相信对方

奶油 2007-05-06 21:49
一开新区就过晒来。

table1314 2007-05-06 23:06
Quote:
引用第11楼DJKK10122007-05-06 21:26发表的: BWv^ zi  
/1V xc 6  
系?咁結果點啊?講出嚟等我八下~~~
:B5Fdp3  
:tB1D@Cb6  
结果~~~咪咁咯,佢都知道!佢要我俾我QQ密码佢,我无俾,但我就知道佢QQ密码,佢问我有无上佢Q,我话无(摆明假喇),佢问我点解唔上,佢话如果佢知道我密码,实上!删晒D女嘅~哇^_^

Mc.大醜醜 2007-05-07 00:15
+-U- D?-  
RYQR( v  
我前女友不嬲都五使偷偷睇噶...  v zs)[AD  
距会讲....卑手机黎~~我要睇信息~~

肥牛肉 2007-05-07 02:03
我就冇呀,但係佢有冇check我就唔知喇.

小加菲 2007-05-07 02:17
Quote:
引用第17楼MC.醜仔2007-05-07 00:15发表的: 3G)#5 Lf<  
L_uVL#To  
~Ei$nV  
我前女友不嬲都五使偷偷睇噶... mzaWST]  
距会讲....卑手机黎~~我要睇信息~~
D9 CaFu  
咁狼死

小加菲 2007-05-07 02:18
有,不過係發覺佢有D神神秘秘時候

細蚊@zi 2007-05-07 02:22
有~~ 会好好奇 想了解人地多D~~

bennypower 2007-05-07 03:17
以前我很自私所以都會~但呢家好少了因爲根本就無女朋友

龍④爺 2007-05-07 04:20
Quote:
引用第0楼DJKK10122007-05-06 19:38发表的: h:b)Wr  
妳地有無偷偷地CHECK過對方嘅QQ聊天記錄啊,或者手機裏面D嘢之類噶? B4c]}r+  
又或者你未必系下意識去CHECK啦,如果咁啱有依個機會比你去睇對方D日記啊之類,咁妳地會唔會睇呢~~~~
ENl)Ts`y  
t9kzw*U9  
肯定会睇,叔叔话斋边会甘执输...... | C;=-|  
0U(@= 7V  
QQ聊天記錄只是少问题她一早就睇咗啦....但是手機裏面D嘢~~~嘿嘿!!! (^8Y|:Tz  
_JzEGpeG  
是没嘢噶~~~~~~~没任何记录!!!!!!

宾宾囝囝 2007-05-07 05:59
好想睇,因为紧张先会甘做,不过以前距系自己发俾我睇噶,依家就无啦,因为已经分开左...

joeyliugz 2007-05-07 11:09
其实我有试过check架,不过发觉一来根本没有说什么过分既野,二来一旦check过就会经常疑神疑鬼,自己神经质,所以以后都没甘做啦,其实大家要互相信任啊嘛,你不看不问,或者他仲会反转头来主动话你知添。何必自寻烦恼呢

melonli 2007-05-07 11:12
Quote:
引用第0楼DJKK10122007-05-06 19:38发表的: %~O,zs.2p  
妳地有無偷偷地CHECK過對方嘅QQ聊天記錄啊,或者手機裏面D嘢之類噶? -/wtI   
|k )=0mCz  
得闲没事,八八都好正常则!不过依D叫关心,惊距不必人厄嘛!

monie 2007-05-07 11:12
the one and the only.有一次帮他寄野回家,他叫我系他手机既sms入面找,我有乘机看过他的sms.不过,无下次

xjb 2007-05-07 11:53
虽然我既好奇心驱使我去睇,但我既理智又话俾我知,甘做系晤岩既,所以我都晤会去睇!

Mc.大醜醜 2007-05-07 12:00
Quote:
引用第19楼小加菲2007-05-07 02:17发表的: NlA,'`,  
5c@,bIl *  
咁狼死
h/QXPdV  
Q4#.X=.d  
Z\(q@3C  
{X!r8i  
呼~~无办法喇~我果阵跟距一齐住~~~呼~

pinkpigpig 2007-05-07 14:55
有.我好同意果2个人之间要对对方信任,but前提系唔令我怀疑噶情况下..比着你鬼鼠到晕噶时候..我就会去CHECK.!!

¢小权子々 2007-05-07 19:10
新区经过...不作发表

奶油 2007-05-07 20:11
五查过都点知道距对得住你呢。

猪猪_g 2007-05-07 22:10
我会~~或者我唔够自信挂~~但系我好..好奇距究竟有呒野厄我~~满住我~~

查看完整版本: [-- 妳地有無偷偷地CHECK對方嘅。。。。。 --] [-- top --]