查看完整版本: [-- 我至憎D拍过拖D女人,特别系D大过我年龄D!! - 因为区地比5到安全感我! --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 我至憎D拍过拖D女人,特别系D大过我年龄D!! - 因为区地比5到安全感我! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

ioan 2007-05-07 02:07
好惊区地,惊区地同你拍拍下拖同翻以前条仔一起! O?iLLfs  
好憎区地,憎区地当我系水泡!! e,l-}=5* P  
好想对区地讲粗口,因为次次都用系年龄来当藉口! `|4k>5k  
`Cz_^>]|=  
G1wJ]ar  
所以,我分手2年了还是5够胆拍拖 UFyk%#L  
Oki{)Ssy  
"fu@2y4^  
好彩e个bbs毛人识我,所以但说无妨!!关于感情方面,我身边最熟的人都不知道~当年的事给我留下了刀疤

saint文少 2007-05-07 02:08
咁你要去小学找才行了

yucci 2007-05-07 02:11
你系念得太偏激 五系个个都系甘

ioan 2007-05-07 02:37
Quote:
引用第2楼yucci2007-05-07 02:11发表的: lQolE P.pc  
你系念得太偏激 五系个个都系甘
G/*0*&fW  
你举例出来话我啦,反正见得多,D fan失恋几乎稳我~我试过一个星期陪了3个刚失恋的fan顷计,来来去去都系果D野偏激

細蚊@zi 2007-05-07 02:54
对感觉已没感觉

DJKK1012 2007-05-07 02:57
哇~~~你好慘~~~振作啊兄弟!

appletime 2007-05-07 03:13
睇你咁可憐,就俾個THX過你啦!!乖啦,生性啦下!!

宾宾囝囝 2007-05-07 06:03
挫折边个未试过?!重振旗鼓,向前看...  jJN.(  
) DzbJ}  
蓝调有的是朋友,都支持你噶....

zhongyan918 2007-05-07 09:34
点解每次发现问题时一定先将别人缺点放大,难道自己D缺点就收得甘好.

ioan 2007-05-07 10:26
Quote:
引用第8楼zhongyan9182007-05-07 09:34发表的: ib4shaN`  
点解每次发现问题时一定先将别人缺点放大,难道自己D缺点就收得甘好.
/idQfff  
讲得岩~但事情我只说了一方面

tiffanykk 2007-05-07 10:33
兄弟,要女人俾安全感你,呢句說話都有問題啦,唔怪得之啦

melonli 2007-05-07 10:36
Quote:
引用第0楼ioan2007-05-07 02:07发表的: 3J2j5N:g  
好惊区地,惊区地同你拍拍下拖同翻以前条仔一起! ZYy,gu<  
好憎区地,憎区地当我系水泡!! ,Qgxf';+$  
好想对区地讲粗口,因为次次都用系年龄来当藉口! p*T`fOL  
=AhXEu^  
DA5kox&cU  
.......
rKR2v (c  
感没等咯。肯定有适合的!

yucci 2007-05-07 10:43
Quote:
引用第3楼ioan2007-05-07 02:37发表的:  Pa .D+  
vjy59m  
你举例出来话我啦,反正见得多,D fan失恋几乎稳我~我试过一个星期陪了3个刚失恋的fan顷计,来来去去都系果D野偏激
+ht -Bl  
我同第个拍拖果时就从来都无吃过回头草

joeyliugz 2007-05-07 11:13
人地失恋是人地两个人之间的问题,又不是你的问题,不要扯埋来讲。而且拍过拖的女生,也有像你甘既情况架,怕受伤害,所以更加珍惜添,对你会更加认真啦。没有试过失去点知道拥有的美好。

melonli 2007-05-07 11:14
Quote:
引用第12楼yucci2007-05-07 10:43发表的: i1q he?5  
wI!>IV(5  
我同第个拍拖果时就从来都无吃过回头草
01n5]^.p  
紧系啦!粉粉你感多人追!肯定唔会番转头啦1

yucci 2007-05-07 11:19
Quote:
引用第14楼melonli2007-05-07 11:14发表的: 8+ P)V4}  
9%>GOY  
紧系啦!粉粉你感多人追!肯定唔会番转头啦1
wb@TYvDt  
五系甘,我分手后通常都要隔一段时间,等自己平服左,先开始过第段.........

saint文少 2007-05-07 11:20
Quote:
引用第15楼yucci2007-05-07 11:19发表的: 'l+).},  
|5o0N8!b[  
五系甘,我分手后通常都要隔一段时间,等自己平服左,先开始过第段.........
1'c  
咁啫是骑驴找马啦

yucci 2007-05-07 11:23
Quote:
引用第16楼saint文少2007-05-07 11:20发表的: A=LyN$ %  
s68&AB   
咁啫是骑驴找马啦
UZ8 vZ  
边有驴边有马啊

melonli 2007-05-07 11:29
Quote:
引用第15楼yucci2007-05-07 11:19发表的: ~&>|u5C*@  
Vo@ [  
~*WSH&ip  
哦!平复期,不过又系的!刚开始女仔一般都晤感容易投入感情,就好似考察期感!一旦投入就好死心!

汉哥 2007-05-07 11:32
现在社会没有拍过拖D女人好难找了

melonli 2007-05-07 11:34
Quote:
引用第19楼汉哥2007-05-07 11:32发表的: j7&57'  
现在社会没有拍过拖D女人好难找了
C]22 [v4  
从细培养啦!

pinkpigpig 2007-05-07 14:57
..Up下先!~

pinkpigpig 2007-05-07 14:58
自信.安全感. `都系人地比唔到你噶.`你要清楚!!..

¢小权子々 2007-05-07 19:12
甘又5系个个女人都是甘噶...

veenix 2007-05-07 19:20
♡情弄人吖~

奶油 2007-05-07 20:09
甘你以后都五细揾女了。你几多啊?

jin 2007-05-07 23:02
痛过之后都会对感情麻木左架了.

查看完整版本: [-- 我至憎D拍过拖D女人,特别系D大过我年龄D!! - 因为区地比5到安全感我! --] [-- top --]