查看完整版本: [-- %@)夜深 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> %@)夜深 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

tiffanykk 2007-05-08 03:06
唔系我唔想早訓,系因為時間總還是太快~~ {iYu x;(  
c^6v7wT5  
gK-:t  
ig")bt3s5  
唔系我唔想你早訓,系因為怕你訓咗我就一個人... 2 t< dCw  
o%Vf#W  
LJc w->  
p<Ah50!B  
OK,訓覺~~

yucci 2007-05-08 03:30
早投啦~~~继续再梦中相见

jerry 2007-05-08 06:21
都唔知UP乜.............

語無倫次 2007-05-08 09:38
调整下D时间就得啦,习惯成自然,习惯返令一个作息时间咪可以咯 E_7N^htv  
好似我甘,以前无野做时都系两三点先训,依家咪一样调返到12点几训 Bo_Ivhe[m  
最重要自己既自制能力,自己控制唔到自己就无野讲啦 ^q7 fN0"6  
点解会控制唔到自己呢,系因为自己都唔想早训,强加于自己就好难实现 WHMt$W}%  
夜晚训少一个钟,早上补返2个钟都无甘好,要爱惜身体

tiffanykk 2007-05-08 09:53
我冇咩控制能力~~

Mc.大醜醜 2007-05-08 18:19
TE3A(N'  
叫厕厕控制你囖~~

戰神1號 2007-05-08 19:37
你吾洗训嘎?

hxw520 2007-05-08 19:47
Quote:
引用第1楼yucci2007-05-08 03:30发表的: DKx8<yEky  
早投啦~~~继续再梦中相见
9,sj,A1  
q]ER_]%Gna  
同边个相见啊?

pinkpigpig 2007-05-08 20:21
有时夜深,我都会埝起... c,:xm=&  
我会接受呢个现实,接受一个不能挽留既结局...... LJt#c+]Li  
以及好好甘珍惜衣家身边呢位男士.@!

查看完整版本: [-- %@)夜深 --] [-- top --]