查看完整版本: [-- 第二屆感情路上原創故事徵文活動規則 - 你參加一次就等於支持斑竹工作 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 第二屆感情路上原創故事徵文活動規則 - 你參加一次就等於支持斑竹工作 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

bennypower 2007-05-09 21:26
活動原則: kL2Zr  
一.所有文章都要關於自己感情嘅故事,可以係初戀、熱戀、失戀、友情、親情嘅故事。 p'uqh e X  
二.故事要條理清晰,段落分明,唔好一侖嘴咁講出來。唔好用太多同音字與錯別字。 b0zxT9  
三.如果覺得好私隱唔想俾人知道你嘅真性格嘅可以採用本版好特別功能“匿名”發表你自己嘅故事,所有作者就只有本版斑竹可以睇到。 u]>>B>KOJ7  
四.可以加插表達自己情感圖片嚟增加故事吸引性。 c],frhmyd  
五.故事字數範圍規定係100字到300字之間。(隨意咁寫唔好寫幾10字就為一篇文章就得) -KU)7V  
六.活動帖中不能回復文章,灌水等等行爲,否責刪除帖子處理,覺得好嘅文章到活動結束有個投標方式,投下你自己神聖一票。想支持文章嘅可以係活動帖中發表你嘅支持。 + 8K1]'t$  
七.全部故事都要係指定活動帖中以跟帖形式參加活動。 Ndug9j\2  
9 z8<[>  
故事獎勵: *]E7}bqb  
一.參加者所寫嘅故事都由本版斑竹與各位藍調朋友投標方式選出最好三篇文章冠軍獎勵188蚊,5篇為亞軍獎勵88蚊,8篇為季軍獎勵68蚊。(睇下幾多朋友參加而訂立獎勵,如果太少人參加嘅話,幅度係冠軍 1名;亞軍2名;季軍3名) #<PA- y  
二.全部參加活動嘅參賽者都可以獲得鼓勵獎38蚊。 &Curvc1fm  
三.而獲得冠亞季軍參賽者會纍加獎勵金錢,例如: r%m7YwXo  
冠軍:188+38=226蚊 YKX>@)Dxv  
亞軍:88+38=126蚊 +{=_|3(  
季軍:68+38=106蚊 7gdU9c/q,  
)68fm\t(  
故事結束時間: 44fq1<.K  
活動時間由今晚2007年5月9日8點40分開始計算到2007年5月13日8點40分結束。 8#d1}Y  
本次原創故事活動最終解析權由本版斑竹與論壇管理層所有。

melonli 2007-05-09 21:46
我会踊跃参加的啦!

bennypower 2007-05-09 21:57
Quote:
引用第1楼melonli2007-05-09 21:46发表的: lE4.O  
我会踊跃参加的啦!
< d?O#(  
vuHqOAFNs  
係先好~期待你嘅作品

戰神1號 2007-05-09 22:22
研究下,睇下出吾出到精品啦

bennypower 2007-05-09 22:25
Quote:
引用第3楼戰神1號2007-05-09 22:22发表的: 9|fg\C  
研究下,睇下出吾出到精品啦
_8S!w>$)  
4&} LYSZl  
戰神好牌子,一出實屬佳品

熊o(∩_∩)o猫 2007-05-09 22:39
有故事的人,正,我翘首以待

bennypower 2007-05-09 23:09
Quote:
引用第5楼bbmrbean2007-05-09 22:39发表的: V0XQG}  
有故事的人,正,我翘首以待
xh,};TS(K  
s7[du_)  
可惜你唔參加~

hinsdidi 2007-05-10 14:13
我会参加!~~

bennypower 2007-05-11 22:49
Quote:
引用第7楼hinsdidi2007-05-10 14:13发表的: sA[hG*#/S  
我会参加!~~
B/6wp^#VX  
|wZcVct~  
參加襯早啦~13號就結束

fly137 2007-05-12 01:35
一讲到写野...米搞我啦~~ {1Z8cV   
不过预祝你地既活动成功举办啦!!

bennypower 2007-05-12 12:15
Quote:
引用第9楼137633016902007-05-12 01:35发表的: ge %ytrst  
一讲到写野...米搞我啦~~ ya.!zGH  
不过预祝你地既活动成功举办啦!!
`f?v_Ui-$  
FxeDjAP  
無問題想寫就寫,唔寫就支持下貝~

melonli 2007-05-13 10:25
Quote:
引用第7楼hinsdidi2007-05-10 14:13发表的: $R6iG\V5  
我会参加!~~
uy Z  
你生日,肯定要写番D情感问题啦!

toomyou 2007-05-13 11:58
今日就截止了??我都想参加咖...

查看完整版本: [-- 第二屆感情路上原創故事徵文活動規則 - 你參加一次就等於支持斑竹工作 --] [-- top --]