查看完整版本: [-- 關於上任一周工作報告請各位藍調朋友入來睇睇 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 關於上任一周工作報告請各位藍調朋友入來睇睇 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

bennypower 2007-05-11 17:06
我bennypower上任感情路上已經唔覺唔覺就來一個禮拜啦,呢度好多謝DJKK1012、yucci、tiffanykk、幸福瞬間、M.C熊貓、戰神、琳琳、永恒、pinkpigpig、仲有其他藍調朋友鼎力支持,所以特意開呢張帖出來送利市,送28蚊。入來朋友踩反1腳,凡係呢個禮拜都開過帖嘅朋友我都送上利市。 zoV-@<Eh  
nJ4CXSdE  
工作報告:上任一周以來只見過一張無意義既水帖其他朋友都好踴躍咁大談身邊有趣事,作為斑竹我好鬼開心,大家都無乎略呢個版盡量搞旺個場,多謝各位。 e1RtoNF^  
;U|^Tsuc`  
不過請以後嚟開帖朋友可以註明係“轉帖”同埋“原創”就好啦,方便我去閲讀同獎勵,例如:【原創】xxxxxxx;【轉帖】xxxxxxxx,題目唔好過於簡單,1兩只字好似唔成題目咁哦,所以呢個係對各位小小要求。 h?:lO3)TL=  
df7z& {R  
呢個版準則就係多多獎勵少少扣分,做到大家來呢度開心,少個擔心!但必要措施出臺后唔按照既我都唯有扣D分作為懲罰,希望大家體諒。以後大家論壇PM或者留言俾我可以叫我肥鬼斑竹親切D,點稱呼我都無所謂,當係自己HOME就OK。大家對版面有任何投訴、建議、都可以留反幾句監督我工作,HOO HOO工作報告完畢
THmX=K4=?  
h,V#V1>Hu  
Cu\A[6g,  
                                BY: bennypower.肥鬼(花名) w^&TG3m1~  
^E7>!Lbvx  
" =W7=V8w  

yucci 2007-05-11 17:09
点都死左篇文章比你~~点多谢我先~

Mc.大醜醜 2007-05-11 17:21
/sYD+*a  
我成日都回贴噶窝..呼呼

Mc.大醜醜 2007-05-11 17:26
\.*aC)  
43(+3$VM7  
如果有女仔卑我关照,,我实会咖...`呼呼~

bennypower 2007-05-11 17:46
Quote:
引用第3楼MC.醜仔2007-05-11 17:26发表的: eR;cl$  
0_%u(?  
BGUP-_&  
如果有女仔卑我关照,,我实会咖...`呼呼~
Dpof~o,f  
J.*dA j  
咁要靠你自己俾心機啦~我奉獻左俾耶穌,唔溝女

Mc.大醜醜 2007-05-11 17:49
Quote:
引用第4楼bennypower2007-05-11 17:46发表的: y=q\1~]Z  
2AU_<Hr6  
>0u 4>=#  
咁要靠你自己俾心機啦~我奉獻左俾耶穌,唔溝女
\5O4}sm$*  
:}j{NM#  
J;G+6C$:  
依家神父都可以结婚生仔咖~~

bennypower 2007-05-11 18:09
Quote:
引用第5楼MC.醜仔2007-05-11 17:49发表的: H{9di\xnEm  
h*&-[nSo  
lB3W|-Ci  
LL.YkYu  
依家神父都可以结婚生仔咖~~
Rsqb<+7  
ULAAY$o@5  
我身心都奉獻給主!女人就是可怕的動物,唔知幾時會係你背後插你一刀。仲係耶穌好無聲安慰

戰神1號 2007-05-11 19:24
好在我都经常过来睇下姐,吾系就错过了

killuavs 2007-05-11 20:31
我又路过下拉~~得闲支持下!

vincentco 2007-05-11 23:43
支持bennypower版主!小弟版务很忙,实在还没有时间在情感区发贴,望能见谅!

ioan 2007-05-12 03:08
我都有写啊.点解毛我啊?

幸福瞬間 2007-05-12 10:22
肥鬼~~睇翻你之前D相真係唔覺你邊度肥啵~~ X> =`{JS1  
點都好啦...支持你嘅~~ ZB<goEg  
P.S.我都係叫翻benny算囉~~我覺得咁樣仲親切~~

語無倫次 2007-05-12 10:29
有感情问题就黎稳你

查看完整版本: [-- 關於上任一周工作報告請各位藍調朋友入來睇睇 --] [-- top --]