查看完整版本: [-- 水泡?你t下你系咪人地个水泡 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 水泡?你t下你系咪人地个水泡 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

ioan 2007-05-12 03:07
女人好终于稳男人做水泡 0#/NZO  
f"Z2,!Z;  
你地拍拖感多年,终于分手拉 r@30y/C  
SjmWlf,  
某次机会,我同你相识了,并相爱了 `mt x+C  
"0V8i%a  
拍拖拍了3个月,剔除暑假的个半月,感等于几多个月啊?? pm4'2B|)g  
j,Vir"-)  
终于,你地有系翻1齐,而我,系开学的时候,你同我讲分手!! E S>iM)M  
#~JR_oQE!  
你个原因好简单,你比我大. s(?A=JJ  
QnZ7e#@UP  
我好伤心,一个人系广州沿江大道搭车走,一个大男人系公车上哭到翻屋企 N E/_  
_!K@( dl  
之后,我好坚强,尽量忘记你,但后来,通过你的朋友,我知道,你原来同你以前个男朋友一齐翻 O:J;zv\  
=qNZ7>Qw  
我好憎你,当我咩啊?水泡? V,?BVt  
(c\i.z  
曾经系博客上写"你个贱人" gm1 7VrC  
c]x'}K c  
分手后,都把错误归在你度,但后来,捻翻自己,觉得自己当时都很幼稚,在出事方面的确存在n多问题. ;+Sc Vz  
(今晚饮多酒,写多了,乱讲野......得闲再写,,,,,,,,to be continue........)

hxw520 2007-05-12 04:32
酒后吐真言哦!

xjb 2007-05-12 08:39
算拉,呢D女人不要也罢!

語無倫次 2007-05-12 10:30
我都睇下我系咪水抱先得

bennypower 2007-05-12 12:01
Quote:
引用第1楼hxw5202007-05-12 04:32发表的: i(k]}Di:  
酒后吐真言哦!
22<T.c  
K[XFJ9  
女人不愛酒後講説話的男人,哪怕係真言都好!以前幼稚總做呢d事出來~大個仔之後分手未必係壞事!ioan都係投入愛情,失去左自然會痛~爲何不能將呢份悲痛化爲另一段更加值得你哭泣的愛情呢?

查看完整版本: [-- 水泡?你t下你系咪人地个水泡 --] [-- top --]