查看完整版本: [-- 尼排好buy架几首歌。。。 --]

蓝调粤语 -> Music-音乐讨论区 -> 尼排好buy架几首歌。。。 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

幽雨 2007-05-26 18:56
尼几乎晚晚都要听一次先训觉,5知点解好鬼中意你几首歌,听架时候觉得好有feeling,个人都好似变得好感性甘。。不过我念会有人接受5到个风格,系一D非主流架歌来架,希望你地听完会中意啦,甘就要。。卑thx啦。。。喔呵呵呵。。。

kingkiss 2007-05-26 19:17
粤语配音:古巨基,陈文媛

spica 2007-05-26 19:20
咩叫"好buy"?

bevserfanny 2007-05-26 19:21
接系咩歌啊??介绍离听吓先得架

幽雨 2007-05-26 19:24
激死,发5到歌。。。唯有介绍啦。。。 d<N:[Y\4 l  
杨乃文--我觉得拒D歌5错,把声几好。。。《be in love》《女爵》《我离开我自己》 8pgEix/M5o  
苏打绿--《频率》 尼首听得好舒服。。。 Nu7 !8[?r*  
卡奇社--《日光倾城》 尼首简直系我至爱。。。 w*JGUk  
《Immensite》--尼首系法文歌,歌手好似系D’elles-席琳迪昂

yatingdyt 2007-05-26 19:25
究竟系咩歌?

幽雨 2007-05-26 19:26
Quote:
引用第2楼spica2007-05-26 19:20发表的: ';=O 0)u  
咩叫"好buy"?
<<R*2b  
即系好中意甘解,尼排讲惯,一时改5到口。。。

幽雨 2007-05-26 19:28
网络问题,发得好慢,,见谅。。。。

lewlew 2007-06-14 16:08
我都好钟意苏打绿地歌!

cw_bin 2007-06-16 21:50
《爱的回答》--辛晓琪

nic 2007-06-17 18:51
好,支持!!!

andyu1234567 2007-07-02 21:34
是地么也歌啊.``````````````

宾宾囝囝 2007-07-04 12:28
Quote:
引用第4楼幽雨2007-05-26 19:24发表的: W+ko q*P  
=mp;.k95  
《Immensite》--尼首系法文歌,歌手好似系D’elles-席琳迪昂
zsyIV!(  
#Kex vP&*  
xRLT=.ir  
aH/ k Ua  
歌手应该系叫:Celine Dion(席琳.迪翁) k5.Lna  
专辑:D'Elles 芳心之歌 FZslv"F  
语言:法语 Ks`J([(W&  
出版:新力博德曼 ]>nk"K!%  
时间:2007年06月05日

kad 2007-07-05 19:51
讲黎听下~

czs7712 2007-07-05 21:05
你D Taste都几特别。。 9} M?P  
D歌。。。我觉得一般般咯。。

尛虾虾. 2007-07-06 15:25
额...D歌都听过喇...有呒D咩其他介绍下吖... 9FYUo  
最近苦恼呒歌听吖.....

傻柒柒 2007-07-07 05:26
Merci beaucoup 法语非常感谢 {|_M # w~&  

?安格﹫絲゛ 2007-07-18 02:00
可惜我唔听ed歌

查看完整版本: [-- 尼排好buy架几首歌。。。 --] [-- top --]