干炒牛河
级别: 新人

多谢发贴的人[0]

都多7余嘅

我就是moonwalk、雪铁龙 #(mm6dj  
]j(2FM)#  
版主话我发啲贴带有广告,其实安装个屏蔽广告嘅浏览器一个广告都唔会弹出嚟。下载得网盘电影就预咗有广告噶啦。如果我发啲贴令人讨厌就唔会有咁多点击率啦,之前系有几个贴会违规,辛苦找来的贴分享也要时间精神成本吧?况且大家也是免费下载的。那些投诉的人自己不会下载而已。同样的内容我也发到公仔箱论坛,人家那边是受欢迎的,每个星期都加我20万论坛币。我在蓝调都七八年了,以前的版主一向都很好的。 我的贴有广告难道以下这些外国网盘就冇广告吗?为何发外国网盘就可以,发国内网盘就被禁言? hu%UEB  
6] <~0{  

[ 此帖被干炒牛河在2014-11-11 08:51重新编辑 ]
顶端 Posted: 2014-11-11 08:36 | [楼 主]
干炒牛河

多谢发贴的人[0]

如果下下都管咁严以后都唔上蓝调了,反正以前其他版区啲靓版主好版主靓女靓仔会员都唔上蓝调吹水了,会员换了一批又一批,都唔争在我也说bye bye了
顶端 Posted: 2014-11-11 09:03 | 1 楼
qqwq289

多谢发贴的人[0]

一路走好!!!bye bye!!!不送了。。。。。。。。。。。。。
顶端 Posted: 2014-11-11 12:33 | 2 楼
法官
级别: 普通人

多谢发贴的人[0]

一路走好!!!bye bye!!!不送了。。。。。。。。。。。。。
顶端 Posted: 2014-11-11 16:05 | 3 楼
horizon

多谢发贴的人[0]

原来系你个7头,浪费我甘多时间,吾该,仲有:roanaldo呢个7头。。
顶端 Posted: 2014-11-11 17:42 | 4 楼
干炒牛河

多谢发贴的人[0]

图片:
图片:
图片:
香港系唔同啲
顶端 Posted: 2014-11-11 21:39 | 5 楼
干炒牛河

多谢发贴的人[0]

有啲BT下载都入埋嚟都唔删帖   沈智斌都唔删佢贴  自己友玩晒啦
[ 此帖被干炒牛河在2014-11-11 22:08重新编辑 ]
顶端 Posted: 2014-11-11 22:03 | 6 楼
itadto

多谢发贴的人[0]

無論發外國網盤或國內網盤都一樣歡迎, 但藍調好似係有分開直下及P2P下載區, 下次分清楚同埋標題上寫明白, 咁冇人可投訴你啦! K!: ,l  
roanaldo雖只得兩個空間下載, 想算不上犯規吧! 話時話, TVBNOW有時都幾煩噶, 成日要人回埋啲水帖...
顶端 Posted: 2014-11-12 03:11 | 7 楼

多谢发贴的人[0]

我原来个账号都直接俾封号,通常我都下嘢我讲嘢。啲版主纯粹个人喜好就封号,哈哈真系俾你条七头讲中,自己人玩晒咯。不过我对网盘下载都有所保留,好烦,静系弹广告,又下唔到。直接百 度 迅 雷 BT就系啦,系度发广告你赚得几多。
顶端 Posted: 2014-11-12 14:59 | 8 楼
干炒牛河

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第8楼38817892于2014-11-12 14:59发表的  : V-3]h ba,  
我原来个账号都直接俾封号,通常我都下嘢我讲嘢。啲版主纯粹个人喜好就封号,哈哈真系俾你条七头讲中,自己人玩晒咯。不过我对网盘下载都有所保留,好烦,静系弹广告,又下唔到。直接百 度 迅 雷 BT就系啦,系度发广告你赚得几多。
'P#I<?vB  
[f}1wZ*  
v( B4Bz2  
【www.canton8.com不良信息过滤】你条7头 我发贴纯属好玩而已 唔系讲赚钱 见斋发电影闷闷地顺便附带连接广告商  网盘下载就系咁7烦噶啦 其实你地安装个有屏蔽弹窗广告嘅浏览器就唔使烦啦
顶端 Posted: 2014-11-12 15:07 | 9 楼
干炒牛河

多谢发贴的人[0]

你地睇呢条7头发呢部电影 在千脑网盘仲7多广告都唔删    唔禁言 ZlzFmNe60  
O"Q=66.CR  

}f}&|Vap  

顶端 Posted: 2014-11-12 15:11 | 10 楼
818winson

多谢发贴的人[0]

屌你个閪啊!我真系以为有出戏叫~都多7余嘅~!
顶端 Posted: 2014-11-12 15:14 | 11 楼
strawman

多谢发贴的人[4]

我撑你!不过你而家同以前最早用的呢种上传方式最好 点两下就可以DOWNLOAD。偶尔发下小H 的都几好 我钟意 大H的私发我吧 多谢先   
顶端 Posted: 2014-11-13 17:00 | 12 楼
吹水佬

多谢发贴的人[18]

撑你楼主
顶端 Posted: 2014-11-17 12:14 | 13 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 直下-电影