本页主题: [明珠台] 《2012 末日預言 / 2012》 2009 [2021-06-26][MP4-720P][粵語配音中字] 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

snk3721
级别: 新人

多谢发贴的人[34]

[明珠台] 《2012 末日預言 / 2012》 2009 [2021-06-26][MP4-720P][粵語配音中字]
 ┗ 粵配西片

图片:
【檔案大小】 : 1.26GB `qp[x%7^  
【影片格式】 : MP4-720P (1280x720) 82Dw,Cn  
【發音語言】 : 粵語配音中字 GL'zs8AKf  
【主      演】 : 約翰·庫薩克  切瓦特·埃加福特  亞曼達·彼特  丹尼·葛洛佛  譚蒂·紐頓  奧利弗·普萊特 uG@Nubdwuy  
5Og.:4  
Jj}+tQ f  
劇情 7 7"'?  
2009年,太陽系九大行星經過幾千年嘅周期後排成一條直線而出咗單歷史上規模最大嘅太陽爆發。喺印度,美國地質學家艾德禮安·赫爾姆斯利(Adrian Helmsley)話世界最深嘅銅礦場見到天文物理學家薩南蘇爾塔尼(Satnam Surtani)。薩南畀出太陽爆發令中微子嘅數量爆燈,甚至產生物理反應而開始加熱地球核心,將來令成個地球板塊崩潰。艾德禮安馬上返到華盛頓,將呢單嘢話咗畀白宮幕僚長卡爾安豪澤(Carl Anheuser)。安豪澤驚到騰騰震,重將件事彙報咗美國現任總統湯馬仕威爾遜(Thomas Wilson)。幾個月後,湯馬仕嚟到加拿大嘅八國集團峰會,將咁得人驚嘅事話畀各國元首知。各國元首得知呢單嘢後達成協議,決定喺就快出現毀滅災難之前,救佢哋可以救到啲人。2011年,世界各國開始移送啲值得紀念嘅藝術品同動物,甚至有人類爲咗保證種族嘅延續而開始搵啲生育基因比較好嘅有錢人,重以十億歐羅出售添。 zl\mBSBx"  
2012年12月,住喺洛杉磯嘅積遜古提斯(Jackson Curtis)帶住細路去黃石公園度假時,發現原先好靚嘅湖乾嗮兼變成禁區,令古提斯認唔出喺邊度。佢喺黃石公園附近嘅營地識咗查理霍斯達(Charlie Foster)。霍斯達話畀古提斯知由於自然環境同埋資源長期俾人類掠奪性破壞,令地球自身嘅平衡系統就快崩潰,人類要面臨自然災害。甚至話有啲國家一齊喺度秘密研發緊可以避難嘅「方舟」。後嚟古提斯笑佢搵笨而走咗。點知第二日爆發大災難。 x\!Q[  
由於強烈嘅地·震同大型嘅火山爆發,令眼前比較熟嘅城市變成人間地獄,連地球其他地方都唔例外,甚至聞所未聞。古提斯同好多家庭一齊踏上求生之路。由於事發突然,令佢唔知諗住去邊避難,甚至諗返尋日查理提到嘅「方舟」同地圖,結果決定去諾亞方舟基地搵生存嘅機會。
[ 此帖被snk3721在2021-06-29 06:35重新编辑 ]
附件: TVBOXNOW 2012末日預言.torrent (72 K) 下载次数:601 [种子详情]
顶端 Posted: 2021-06-26 23:12 | [楼 主]
大笪地

多谢发贴的人[34]

感谢分享!!
顶端 Posted: 2021-06-27 20:46 | 1 楼
onyai

多谢发贴的人[5]

顶端 Posted: 2021-06-27 21:27 | 2 楼
miracle81384
大鄂

多谢发贴的人[12]

呢个简介唔错!
顶端 Posted: 2021-06-28 14:26 | 3 楼
lin65

多谢发贴的人[2]

感谢分享!
顶端 Posted: 2021-06-28 23:11 | 4 楼
lyingyi

多谢发贴的人[0]

粤语简介得得地
顶端 Posted: 2021-07-03 23:28 | 5 楼
lyingyi

多谢发贴的人[0]

粤语简介得得地
顶端 Posted: 2021-07-04 00:31 | 6 楼
snk3721

多谢发贴的人[34]

Quote:
引用第6楼lyingyi于2021-07-04 00:31发表的  : NKu*kL}W=  
粤语简介得得地
{mB &xz:b  
歐美舊片粵語重溫都幾棧鬼啊,呵呵
顶端 Posted: 2021-07-04 15:02 | 7 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 粤语电影-BT下载