查看完整版本: [-- 两个女仔唔知点拣 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 两个女仔唔知点拣 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

zhg2010 2010-07-03 12:40
两个女仔(A\B)都系同事,不过A唔同部门,同A一齐玩比较多野讲,但见面比较少。同B一齐哩就无咩讲,唔识讲D乜,见面机会比较多。两种唔同嘅感觉,一个就轻松,一个就拘谨。但B就比较符合屋企人嘅要求。依家唔知同边个深入发展好

农村小孩子 2010-07-03 14:06
你会林住边个来打飞机多?

xjb 2010-07-03 14:30
甘你试下同两个都深入发展下先罗 L b-xc]  
+Ou<-EQV  
t@!A1Vr@  

hypones 2010-07-03 15:43
你就好啦..二条女有德摆...

zhg2010 2010-07-04 20:36
Quote:
引用第1楼农村小孩子2010-07-03 14:06发表的: y=zs6HaS  
你会林住边个来打飞机多?
<SiJA`(7  
Sobp;OZ5  
唔好意思,无甘嘅习惯

mhwing2 2010-07-04 22:41
最重要系睇你中意边个多D啦

芝麻糊 2010-07-05 08:15
当然系轻松果个拉,两个人一齐最紧要就系轻松

ysyyoyo 2010-07-05 08:46
最好系先进行试婚,因为生活系好实在的,只有同住一齐先知道会有什么效果,不住一齐是无法预料到会是什么结果的,同在一起后很多问题就暴露出来的。

zhg2010 2010-07-06 01:05
Quote:
引用第6楼芝麻糊2010-07-05 08:15发表的: ,{d=<j_  
当然系轻松果个拉,两个人一齐最紧要就系轻松
mh35S!I3I^  
|-xKH.'n  
多谢你嘅意见

zhg2010 2010-07-06 01:06
Quote:
引用第7楼ysyyoyo2010-07-05 08:46发表的: T#a6X;9P  
最好系先进行试婚,因为生活系好实在的,只有同住一齐先知道会有什么效果,不住一齐是无法预料到会是什么结果的,同在一起后很多问题就暴露出来的。
)2J#pz?.  
i}@5<&J  
好主意

63828870 2010-07-24 23:30
计我话梗系2条女都要住先啦,点知2条女内心系点林噶,对你有意思果个你唔拣拣左无意思果个,然后你又翻转头稳人啊,点得噶,先一同对待2个人,睇边个有机会同你可以进一步发展,然后再表白,失败左?米同第个稳机会再表白罗。同左先表白果个一起,咁另一个点算?咁米稳个借口话忙话无心情理D感情事,打发佢走咯

waterboy584 2010-07-25 11:12
有机会噶话,分别对拒地发一次细火,睇下边个脾气好,边个脾气好就要边个。因为可能对一世啵,更系拣个脾气好噶啦

gy77gy77 2010-07-26 23:28
其實您自己簡左喇...未一齊已經睇到有問題...更係輕輕鬆鬆好喇

龍④爺 2010-07-27 08:13
Quote:
引用第10楼638288702010-07-24 23:30发表的: '>>@I~<\  
计我话梗系2条女都要住先啦,点知2条女内心系点林噶,对你有意思果个你唔拣拣左无意思果个,然后你又翻转头稳人啊,点得噶,先一同对待2个人,睇边个有机会同你可以进一步发展,然后再表白,失败左?米同第个稳机会再表白罗。同左先表白果个一起,咁另一个点算?咁米稳个借口话忙话无心情理D感情事,打发佢走咯
<9`/Y"\p  
q[+V6n `Z5  
有没可能吖?沟两个同事?眯玩啦。 CN7q qd  
处理唔好对于你以后的人事关系和形象有好大影响的。

zhg2010 2010-07-27 12:56
Quote:
引用第13楼龍④爺2010-07-27 08:13发表的: 7` t,   
PAu/iqCH  
LsNJ3oy  
有没可能吖?沟两个同事?眯玩啦。 ;+Mr|vweTC  
处理唔好对于你以后的人事关系和形象有好大影响的。
4'XCO+i#  
w4Ku1G#jC  
#4!6pMW(&7  
UFUm-~x`  
U6 H@l#  
呢个问题好重要,依家慢慢黎,相处多D先至会发现边个啱自己

vincent-z 2010-08-08 23:30
边个顶得耐D就边个

ルフイ 2010-08-09 11:16
仁兄你就好啦,有得拣,剩翻果个比我算啦

coolwing520 2010-08-10 14:02
霖都唔使霖啦,非A不可!如果你拣B既话,闷亲自己不但子,仲要比人24小时及都实!仲唔人都颠啊........拣A既话,若即若离既感觉会更好咁保持双方既新鲜感啊!不过办公室恋情,提醒你一句唔好太张扬喏,树大招风!以上纯粹吹水,唔岩就当无睇过啦!哈哈

Mc.大醜醜 2010-08-21 03:07
你打好D字先喇``

xiaoapple 2011-01-26 15:17
有机会噶话,分别对拒地发一次细火,睇下边个脾气好,边个脾气好就要边个。因为可能对一世啵,更系拣个脾气好噶啦

查看完整版本: [-- 两个女仔唔知点拣 --] [-- top --]