查看完整版本: [-- 家人反对我们啊 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 家人反对我们啊 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

liangruixi 2010-07-10 16:34
自从识女友2个月,关系只差到未上床!带她回家见父母1次之后父母都反对,之后对我说她是外地人,家里穷。又矮只有155CM。又有些爆牙!样子不算丑,但是女友曾经对我说要嫁给我!对我很好很关心!家里人整天都说她不好,要我跟她分了。我心里好不舒服,每时都在想她,怎么办?头都大啊? 我是个乖乖仔啊一直都听父母的

傻哥 2010-07-10 18:39
以前听父母??咁宜家听唔听??听就好办,唔听又好办,都唔知你点解咁烦!!!

gy77gy77 2010-08-02 21:51
分左先嚟煩

英雄 2010-08-21 04:20
好的女仔是很难求的,请珍惜.

44444444 2010-11-11 15:29
珍惜吖,错过咗就冇咖啦

lvan709394 2010-11-29 18:15
唔系分咗咩?宜家烦黎有用?唔通你去追翻距仲受?

zipi 2011-01-13 13:34
婚姻大事~岂容旁人说三道四!!自己揸主意得了~与其看人面色~倒不如先斩后奏~!

waterboy584 2011-01-13 15:30
爱一个人吾系全家去爱

xjb 2011-01-13 16:52
都5知应该点俾意见啦

edison5926 2011-01-26 15:35
唔知讲咩

xiaoapple 2011-01-26 15:50
局外人好难俾意见,你究竞爱人有几深。。。。。。。咩年代。。父母之命?

查看完整版本: [-- 家人反对我们啊 --] [-- top --]