查看完整版本: [-- 陈年旧照,长隆一日游 - 已修改过,相可以睇勒,第一次发相,一于俾多D当 做鼓励 --]

蓝调粤语 -> 蓝调俱乐部 -> 陈年旧照,长隆一日游 - 已修改过,相可以睇勒,第一次发相,一于俾多D当 做鼓励 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

饱肚滋味 2010-07-18 00:53
由于玩水上,手机在落水时存放左,所以临走时先影左几张 >39\u &)  
hLo>jE  
入面D野贵,要自带野食,念翻真系坚皮 AnW72|=A(  
u 6"v}gN  
kKHGcm^r  
着橙色裤噶系我,哈 'VQ mK#  
0{k*SCN#  
qJZ:\u8oO  
bkSI1m3  
最后张相可能后面太多索女,搞到我全身吾自在

wildduck 2010-07-18 02:42
图睇唔到啵

饱肚滋味 2010-07-18 03:09
Quote:
引用第1楼wildduck2010-07-18 02:42发表的: BVx: JiA  
图睇唔到啵
M~/%V NX  
u"%i3%Yjh  
多谢呢位仁兄噶指点

幸福瞬間 2010-07-19 15:31
你好細個呀~~~ *3h qz<p4:  
3 ;F=EMz{  
呢D叫青春年华啊。我同你已无机会再尝试了~

v6hacker 2010-07-20 19:59
D相P过,超唔自然~~系米90后都钟意甘??

饱肚滋味 2010-07-22 23:10
只系光度调左几下,我觉得吾算P

查看完整版本: [-- 陈年旧照,长隆一日游 - 已修改过,相可以睇勒,第一次发相,一于俾多D当 做鼓励 --] [-- top --]