查看完整版本: [-- 蓝调一个搵食男! (2) --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 蓝调一个搵食男! (2) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

[attachment=445742] [url] \ym3YwP4/:  
q ^Un,h64t  
由于果张帖被锁定了,所以开过一个帖子http://www.canton8.com/forum/read.php?tid=330760&fpage=0&toread=&page=1[/url] Vf:/Kokq  
0[/>> !ws  
<k+dJ=f  
由于此人继续相当恶劣,继续呢个人有D分裂咁,类似过分缺乏感情,导致有心理问题!而且有时候讲嘢好口花花(系Q),一时就话自己可怜 想认识朋友!如果个女仔唔理佢,佢就扮花花公子口吻寸人,一系就扮唔识人,话自己系无辜,扮晒可怜,然后怕人有佢聊天记录,然后拉人落黑名单, 6w|s1!B l  
uS`XWn<CSD  
_8P0iC8Zg#  
(并非屈佢,以上讲嘅内容句句属实,呢个系佢其中一个Q号,但经过之前事件,已经有个男仔提供左佢真实资料。想系网络认识人系冇问题,但麻烦唔好心存不轨或者出言侮辱!同时都希望大家网络上面认识人要自己小心,群聚都注意)

waterboy584 2010-09-23 17:53
又系呢条油

waterboy584 2010-09-23 18:01
我岩岩搜索过拒,最后登录时间系09年12月,拒可能已经换左几个细号

gy77gy77 2010-09-23 21:57
快d搵佢出嚟...閹完再閹

ManHand 2010-09-25 13:24
我等咗结果好耐,我好好好好好好想知道係边个

已经公布左咁多啦,重唔够?

Mc.大醜醜 2010-10-02 20:42
莫非真的是我Mc 家族的人员?

dccec 2010-10-03 15:05
对付呢种人渣就人肉公布佢

查看完整版本: [-- 蓝调一个搵食男! (2) --] [-- top --]