查看完整版本: [-- 点样解开处女结 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 点样解开处女结 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

我系个处男 有几个女籽话想同我咩咩 距地都好靓 不过就5米处 我好想做 又5想做   求解开处女结方法

xjb 2010-09-23 16:49
有食唔食,罪大恶极 D ;RiGW4  
%:i7s-0w  
_?nL+\'V  
${DUCud,kY  
前提系你所讲既情况系真既话

waterboy584 2010-09-23 17:52
睇黎你都几受欢迎

yezhian 2010-09-23 18:30
处女结

gy77gy77 2010-09-23 21:56
what is the meaning of 处女结?!?

Kelvin...^_^... 2010-09-25 12:49
哈哈,很好笑的贴 t5Sy V:fP  
I{|O "8  

ManHand 2010-09-25 13:20
非常好笑

メ一笑而过 2010-09-25 19:51
送上门比你都唔要.. #<fRE"v:Q  
对唔住自己啦... [NTzcSN.  
]哈哈

coolwing520 2010-10-20 17:25
既然你咁辛苦,不如你将个几个想同你咩咩既女仔过晒比我,等我帮 M/f<A$xx_  
你搞掂距地啦! E:68?IJ  
一系你就自己搞掂距地,处唔处男唔系一个问题,问题系好多人连女都无,你一个人就有几条仲要话考虑下食唔食,当你无得食个阵你抢住食添啵!呢D野苏州过后无艇答

cklong 2010-11-07 17:43
哇,,,借問聲樓主做聖行呀?

メ一笑而过 2010-11-08 00:23
LZ执到宝了...我都为试过呢...

44444444 2010-11-09 16:50
咁强大吖?仲有几个添!

一刀 2010-11-09 18:46
觉得有点像在炫耀?如果真的,只能说羡慕你了。

jiejielqiqi 2010-12-07 01:34
比人吃过既饭,就梗系吾好食拉,跟人口水尾,,,,

z5305186628 2010-12-14 21:51
我只能说楼主这类人就是又要【www.canton8.com不良信息过滤】閪又怕痛的哪一类

gy77gy77 2010-12-14 22:16
其實都係一樣...唯一分別 sN*N&XG  
睇下駛唔駛換床單

xjb 2010-12-15 12:17
Quote:
引用第15楼gy77gy772010-12-14 22:16发表的: Su7?;Oh/yI  
其實都係一樣...唯一分別 m|n%$$S&  
睇下駛唔駛換床單
]EBxl=C}D  
)JLdO*H  
7爷,高见! XGWSdPJLr  
"Mn6U-  
mt{nm[D!Xp  

gy77gy77 2010-12-15 22:10
唔好話处女结...8年手仔都未摸過

xjb 2010-12-16 13:13
Quote:
引用第17楼gy77gy772010-12-15 22:10发表的: L^2%1GfE{  
唔好話处女结...8年手仔都未摸過
}<v@01  
gjwn7_  
uM IIYS  
5系甘夸挂?7爷! JN-y)L/>  
qZtzO2Mt  
番黎大陆稳食啦! |!3DPA(_  
 4iazNl#  
w !-gJmX>  

yezhian 2010-12-21 02:24
我又翻来啦   11月分 失身比个5米处噶女籽

moonwalk 2010-12-22 15:04
处女? 想起都甜蜜咯

edison5926 2011-01-26 15:40
喂到口都吾食啊

查看完整版本: [-- 点样解开处女结 --] [-- top --]