查看完整版本: [-- 跟一个已有男友嘅女仔保持着暧昧,咁讲明…… --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 跟一个已有男友嘅女仔保持着暧昧,咁讲明…… [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

yychristiess 2010-11-08 13:31
单位里边一个已有男友嘅女仔,总觉得佢成日痴住自己,例如有时会靠着我膊头,又或者其他一些小动作(唔好谂歪,绝不是K之类,只系稍为亲密的举动而已),尼个时候我都会回避,费事其他同事误会。 :$j!e#?=  
唔知佢有心还是冇意,虽然有时候几enjoy尼种感觉,但总系觉得咁样怪怪的。 k-Le)8+b  
有人可以话我听,究竟尼个女仔想点样呀????

moonwalk 2010-11-08 13:43
楼主唔好理咁多了 喋咗先算啦 多啲嚟密啲手 少啲嚟就啱啱够   最紧要喺自己着数咗先啦 呢个社会喺咁噶

xjb 2010-11-08 14:04
Quote:
引用第1楼moonwalk2010-11-08 13:43发表的: to:hMd1T  
楼主唔好理咁多了 喋咗先算啦 多啲嚟密啲手 少啲嚟就啱啱够   最紧要喺自己着数咗先啦 呢个社会喺咁噶
OQ!mL 3f  
_}JygOew  
*bv Iqa  
=WDf [?ED  
]]d@jj  
moonwalk兄你份人啊,教坏细路啊 HJg)c;u/2;  
"OK(<x]3;>  
wQ [2yq  
y)(SS8JR  
#o yvsS8  
mT-5Ok&TUe  
我谂果个女仔对LZ系有好感罗

love200573 2010-11-08 14:47
女人心 海底针   你永远唔知d女人心里面点捻 B8a!"AQ~5  
zROyG  
可能佢想激佢男友 又或者佢想一脚踏两船 又或者想玩你

mrjohn 2010-11-08 15:39
話唔定姖想同你XX

芝麻糊 2010-11-08 22:20
妖,直接问距,距想点,唔好令你误会 A]=?fyPh{'  
>u4uV8S   
话时话,如果你对距冇野既,根本就唔会甘在意,你自己都有d野啦

gy77gy77 2010-11-09 00:13
有食唔食...罪大惡極

waterboy584 2010-11-09 13:28
你谂多左啦

龍④爺 2010-11-28 20:07
她想调戏下你咯。享受你怕羞,尴尬的感觉·

lvan709394 2010-11-29 17:30
一句到尾。。睇你自己有无霖法。。如果自己唔抗拒保持暧味都几好啊。。如果有进一步霖法就唔好亏待自己了。。所谓执输惨过败家。。系就拿拿淋落手了

ly_1005 2011-06-05 01:23
佢肯咪同佢整镬先咯,但千祈唔好投入真感情,呢条女唔方好人咯!

Mc.大醜醜 2011-06-05 03:08
Quote:
引用第6楼gy77gy772010-11-09 00:13发表的: /6S/a*`<X  
有食唔食...罪大惡極
hc[GpZcw,  
CZ&TUE|:DA  
m9PcDhv  
7仔呢句好野。

a88238728 2011-06-15 22:48
条女索唔索先..

查看完整版本: [-- 跟一个已有男友嘅女仔保持着暧昧,咁讲明…… --] [-- top --]