查看完整版本: [-- 半年冇發過相咯.. - 2010年12月同2011年1月嘅相 --]

蓝调粤语 -> 蓝调俱乐部 -> 半年冇發過相咯.. - 2010年12月同2011年1月嘅相 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

甲乙丙丁 2011-01-04 03:49
好耐冇上過嚟... " R=,W{=  
畢業之後返香港都好少上咯... uR;m<wPH,f  
依家Po呢排啲相比大家睇下,我都仲會返嚟呢度... )z:"P;b"Nl  
大家高抬貴手,唔好踩咁盡...

moonwalk 2011-01-04 20:56
楼主好 MR. 下窝   如果我喺陈奕迅...   楼主应该喺港男喺广州大学城读书&沟女吧?绝对有优势啦

甲乙丙丁 2011-01-05 00:43
Quote:
引用第1楼moonwalk2011-01-04 20:56发表的: .L#xX1qr  
楼主好 MR. 下窝   如果我喺陈奕迅...   楼主应该喺港男喺广州大学城读书&沟女吧?绝对有优势啦
 G2  
呃,關MR.咩事啊? 嗯,系喺廣州讀書,不過都畢咗業咯...唔系溝女,我系讀書,哈哈...

幸福瞬間 2011-01-07 04:38
佢唔係溝女~~係俾女溝~~~哈哈~~

kitty888 2011-01-09 14:28
Quote:
引用第3楼幸福瞬間2011-01-07 04:38发表的: ~> xV hd  
7%%FYHMO:  
齊齊共溝係喇!

甲乙丙丁 2011-01-12 02:47
Quote:
引用第3楼幸福瞬間2011-01-07 04:38发表的: "EE=j$8u+  
*Dz< Pi^  
何德何能可以比女溝啊...

sanshui 2011-01-14 19:44
头发都快无拉

Kelvin...^_^... 2011-04-10 09:48
he has a lot of hair, he must younger than me.

查看完整版本: [-- 半年冇發過相咯.. - 2010年12月同2011年1月嘅相 --] [-- top --]