查看完整版本: [-- 委屈嘅一日~ --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 委屈嘅一日~ [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

猫咪皇后 2011-08-15 17:32
今日唔舒服,由12点几开始肚痛一直痛到4点几,每个月嘅今日都会有种想死嘅感觉~ }g?9 /)z  
B_B~Y8=3`  
由于屋企生意原因,屋企冇人,想体医生又体唔到,所以,唯一嘅方法就系死忍。 I2b\[d  
zg3q\ ~  
心里面好委屈,好想喊,好想喊~ >H ,t^i}@  
LAoX'^6  
当时好挂住佢,好想打电话比佢,但我知道呢个钟数佢应该仲会系度训紧训,所以,自己系铺床度碌黎碌去,点都训唔着。 Q>FuNdUk  
@Lj28&4:<  
直到点半到,佢应该食完饭啦!我就打电话比佢,想同佢咋下娇,心里面会舒服D~ cX64 X  
Dyx3N5?C  
但系~点知佢又唔得闲噢~呜呜~ <( 0TK5  
n-cz xq%n  
如果佢系我身边几好呢!虽然佢唔系几识照顾我。但系,系我需要佢嘅时候,佢都系会照顾我嘎~ mxpncM=q  
f y|Ae  
呜呜~好挂住你啊!傻仔!

ManHand 2011-08-16 19:32
冇人理你噶啦,傻仔

猫咪皇后 2011-08-16 21:02
Quote:
引用第1楼ManHand2011-08-16 19:32发表的: vcs=!Ace  
冇人理你噶啦,傻仔
<a7y]Py  
($EA/|z  
OcQ>01Q  
有你理米得咯~

怪叔叔 2011-08-21 22:54
“基”情四射?

猫咪皇后 2011-08-22 08:45
Quote:
引用第3楼怪叔叔2011-08-21 22:54发表的: x o2PxUO  
“基”情四射?
;Ak<O[  
]vRte!QJ;  
h^R EBPe  
乜意思?

查看完整版本: [-- 委屈嘅一日~ --] [-- top --]