查看完整版本: [-- 一个人最大嘅缺点~ --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 一个人最大嘅缺点~ [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

猫咪皇后 2011-10-10 15:25
“一个人最大嘅缺点,唔系自私、多情、野蛮、任性······ U* c{:K-C  
              而系偏执咁爱一个唔爱自己嘅人。” J:k@U42  
K'ed5J  
u^;sx/  
%6vMpB`g  
            啱吗?讲得啱吗?

芝麻糊 2011-10-13 11:52
每个人都唔同既啵

猫咪皇后 2011-10-13 15:01
Quote:
引用第1楼芝麻糊2011-10-13 11:52发表的: G7JZP T  
每个人都唔同既啵
J(VZa_  
] CE2/6Ph  
iW$i%`>  
或者你讲得啱喇!每个人都唔同!! xT>V ;aa\  
只系我固执咁认为自己系啱嘅····· En_8H[<%  
呢种缺点···我相信有一日会系我得到幸福嘅理由!

芝麻糊 2011-10-15 08:20
Quote:
引用第2楼猫咪皇后2011-10-13 15:01发表的: 'z5 ;o :T  
 Bqgw%_  
Vi-@z;k  
w$HC!  
或者你讲得啱喇!每个人都唔同!! (dZ&Af  
只系我固执咁认为自己系啱嘅····· T^SOq:m&  
.......
PrxXL/6  
mL+ps x+  
生活既质量,取决于对生活既态度 pDfF'jt9  
伴侣既素质,取决于对象的框定,但系框条越多,选择就越少

查看完整版本: [-- 一个人最大嘅缺点~ --] [-- top --]