查看完整版本: [-- 求赐教! --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 求赐教! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

jackey 2012-02-29 00:40
三个女仔,三个都活泼开朗。一个好多时见面,吃喝玩乐互扯家常,但佢讲到明自己大洗,对象系要养得起佢为前提,当然佢都系千金小姐,识做人懂场合又知如何迎合男人心,曾讲过对佢有意思唔佢记得几多;一个业余同学,成日外地做嘢好日都返唔到一次屋企,乜嘢都好比面,仲好可爱好有凝聚力添,但乜都未对佢表示过;剩低一个就系旧同事加酒友,以前比佢拒绝过,仲系饮大咗态度好狠嗰只,不过都唔知佢仲记唔记得自己做过咩,宜家只有同圈子人约出嚟先会去见佢,不过佢知道我绝交过佢一大轮后就次次出嚟都主动撩我讲嘢。 |8pSMgN  
uI$n7\G!  
呢嗰就系现状,应该点做?有无仙人教路?求赐教!

wildduck 2012-02-29 01:22
剩低一个就系旧同事加酒友 mea} 9]c  
(d,O Lng  
_\,lv \u  
就这个咯。

bennypower 2012-03-04 22:24
鄙人愚见本文三位女士基本都好难同楼主你维系一段比较长的日子。根据上述指引作出以下分析,仅供楼主参考:  5 b,|6  
z%JN|5  
1.此女对你还算诚实,讲出自己需要金钱喂养,至于对方讲到自己如何能看懂男人心或懂人情世故,这点基本到一点年龄阶段的女性都能做到; YSfJUB!I  
2.对工作有热诚的女人,很难做到男人心目中小鸟依人,皆因在这种类型的女士心中觉得“男人其实都不是一个什么东西,男人能做到的女人一样能做到”此等女士会尊崇男女平等,视乎楼主系未大男人?否则还是别选择这类型的女士为妙; +eKLwM  
3.既然拒绝过,就不要再回头。 L})*ck  
$T66%wX  
纯属个人愚见。希望能帮到楼主你选择

芝麻糊 2012-03-05 17:56
唔系好明讲乜嘢啊

23466 2012-04-06 14:00
选第二个,稳第一个,倾第三个! (n2_H ePE  
"H@I~X=  
仲有,论坛的验证码填到我想死

查看完整版本: [-- 求赐教! --] [-- top --]