查看完整版本: [-- 破解空间加密相册 --]

蓝调粤语 -> 我个性我空间[OicQ] -> 破解空间加密相册 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

花街17號 2006-12-27 11:15
查看空间加密过的相册第一张图片代码 @]h#T4z'  
G:rM_q9\u  
http://photo.qq.com/cgi-bin/portal/cgi_portal_list_album?uin=QQ号码[/ft后面写上想要看的空间QQ号码 ~dwl7Qc  
m,TqyP#  
打开后会出现类似下面的地址 g%<7Px[W  
&WHEPdD  
http://photoimg83.qq.com/?pid=0F8BB8892517935551CC2AA821146221 y!^RL,HIL  
}J$PO*Q@'  
里面是每个分类相册的第一张图片地址~,直接复制到浏览器连接就可以了 2h6F j&  
7_/.a9$G  
(最好吾好用~既然人地加密~就系话吾想比人地睇`~吾好泄露人地噶隐私!!)

素人健一㊣ 2006-12-27 18:12
甘依个一定要用喇~~~ J3^ZPW  
谢谢先吖~~~ 7e[\0:Z  
哇~哈哈~~~~ T=dvc}  
有无可以解到人地空间密码果D吖?

花街17號 2006-12-27 18:24
Quote:
引用第1楼顛仔製作2006-12-27 18:12发表的: VW`=9T5%@  
甘依个一定要用喇~~~ 3y,?>-  
谢谢先吖~~~ xR`2+t&t  
哇~哈哈~~~~ t&]Mt 7  
无可以解到人地空间密码果D吖?
8:fiO|~%  
呢个我有试过,只系睇到加密噶第一张图片~~ $7d"9s\$"  
至于有无可以解到人地空间密码果D,我都想要啊,哈哈

101706367 2006-12-28 17:16
命里有时终须有,命里无时莫强求

badlonely 2006-12-28 23:34
吾比睇米算咯~~~~~吾可以甘嘅~~~~~~~

xysf165 2006-12-29 13:28
只能看到到第一张啊

花街17號 2006-12-29 14:55
Quote:
引用第6楼xysf1652006-12-29 13:28发表的: +(%[fW  
只能看到到第一张啊
e*H$c?7NL  
我都话只系睇到第一张噶啦

享受寂寞 2006-12-29 15:17
好,支持楼主!

geriwenwen 2007-04-15 19:11
私隐吖。。。。

tangjiehhh 2007-04-15 19:56
楼主好犀利!!多谢分享

゛厼非俠﹏ 2007-04-16 16:31
叫人地悟好用`你又教人`即系叫个贼以后都悟好做贼甘`

wing_chan 2007-04-19 00:23
有需要再用!楼主还是比较尊重别人的!

donlee010909 2007-04-19 00:34
唔识用喔! BL67sva;  
http://photo.qq.com/cgi-bin/portal/cgi_portal_list_album?uin=QQ号码[/ft后面写上想要看的空间QQ号码” fF%r$`2  
边度后面写啊? if>] )g2lr  

xjb 2007-04-19 13:25
点用咖?唔识喔!

superlady 2007-06-13 16:50
我5是好明吖.......究竟点整轧...代码是边度看到轧

princesslove 2007-06-13 18:56
家下唔用到啦!!!

时尚o贼仔 2007-06-17 01:15
咁都破解到....厉害...

lostzone 2007-06-17 20:17
感就真系要试下啦!

matrix 2007-07-15 21:02
近来发现此方法早已失效,请问仲有冇其他方法可以睇到加密相册呢?有嘅话就麻烦发表一下嘞,我等你回复!!

fong007 2007-07-28 13:29
净系睇到第一张咖咱

qyjie33 2007-07-28 16:08
都睇吾到的呀,我试过呀

yenguo 2007-07-28 18:43
唔得既?系米系你第一果个连接http://photo.qq.com/cgi-bin/portal/cgi_portal_list_album?uin=后加要睇既人既QQ号啊?

yenguo 2007-07-28 18:46
呢个系咩啊?[/ft

cui261877399 2007-09-03 10:15
楼主不是很明啊 [/ft后面在那加QQ号码啊? 教下啦

yjygahibn 2007-09-04 23:02
晤好呃我地啊

hecxyn 2007-09-15 08:48

1214 2007-10-06 23:37
厉害啊,多谢楼主啊

月下风影 2007-10-12 05:45
点解吾得啊

sam022 2007-10-29 16:25
好也黎窝`````多谢晒``

princesslove 2007-10-30 12:36
早就唔得啦~~~!~

cing 2007-11-11 19:05
私隐就5睇啦

pasu+ 2007-11-23 05:43
N年前的,现在没用的了

永远等你的人 2009-01-26 20:25
算吧啦~~~~~~~收手吧

halo1969 2009-03-16 03:37
唔识用喔! QFMS]  
http://photo.qq.com/cgi-bin/portal/cgi_portal_list_album?uin=QQ号码[/ft后面写上想要看的空间QQ号码” di"*K*~y  
边度后面写啊? uaiG (O   
q;rU}hAzG0  

ckkckh 2009-06-24 03:46
唔得啊

ljw1183 2009-08-10 05:02
真定假架,大家说说啊

查看完整版本: [-- 破解空间加密相册 --] [-- top --]