查看完整版本: [-- 今朝早攞两蚊俾个陌生靓女搭BUS --]

蓝调粤语 -> 粤语吹吹吹水区 -> 今朝早攞两蚊俾个陌生靓女搭BUS [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

干物女王 2018-01-15 19:57
今朝早我喺公交车站喥等车果阵,突然有个陌生靓女(眼大大,双眼皮,戴黑框眼镜,着住浅蓝色普工工衣)问我借两蚊散纸坐车,话用微信转帐俾我,我谂谂下,攞咗两蚊俾佢,并同佢讲唔洗转帐俾我,直接攞去用。因为我觉得万一对方係厄我嘅,以而家D科技咁先进,有可能会有D软件係陌生人一加我微信就会将我支付宝D钱转走,到时就麻烦大了。但係唔帮又唔得,万一对方真係冇散纸坐车会好惨咖嘛,所以我最后就谂咗呢个两全其美嘅方法,俾钱佢唔洗佢还,又可以帮到人又伤害唔到自己!我几醒!

12124gf 2018-01-15 20:08
你亲手断送咗一段美好姻缘.................

key4boy 2018-01-15 20:16
你  on   9999999999999999999999999999.................  

干物女王 2018-01-15 20:43
Quote:
引用第1楼12124gf于2018-01-15 20:08发表的  :
你亲手断送咗一段美好姻缘.................

我又唔係男人!

干物女王 2018-01-15 20:48
Quote:
引用第2楼key4boy于2018-01-15 20:16发表的  :
你  on   9999999999999999999999999999.................  

你  ON   1010101010101010101010101010…………

laudddd 2018-03-07 08:08
你亲手断送咗一段美好姻缘

terryboy220 2018-03-07 08:42
你未试过女人噶好,点知道喜欢女人5好呢?我是男噶     

samchan2008 2018-03-07 09:13
楼主淋太多了

ryancheung69 2018-03-07 21:37
网上有好多人都有哩个遭遇,新型骗局

查看完整版本: [-- 今朝早攞两蚊俾个陌生靓女搭BUS --] [-- top --]