查看完整版本: [-- (再度重POST)今日係相聚一刻 --]

蓝调粤语 -> Anime-动漫讨论区 -> (再度重POST)今日係相聚一刻 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

aviva0704 2018-08-05 18:04
我會不定期分享我有既粵語同日語動畫~~~       '4M{Xn}@  
3UXZ|!-  
但大家留意,因為好多都係上網搵番黎既,所以解像度同埋有人地網址既標題係度,介意者就請唔好下載!!       g$NUu  
x:0 swZ5Z  
另外如果有人可以令解像度變得更清晰既,希望你可以轉清晰解像度後再次分享出黎比大家~~ THX
Gx$m"Jeq\  
3ibQbk  
1-96集全(其中有54、78、79、80、81、86、87、88集TVB抽走没播的,改为日语版本,敬请留意) {X<g93  
J;~YD$  
此版本为合成版,用日语的片源,加上粤语的音轨合成的,粤语配音删除的片段,就只有日语
Aa_@&e  
gH c 1_G]  
     P.S. 唔好留言問我有冇咩咩咩動畫,我唔會回覆~~  :@)R@. -  
   呢套動畫因為重發好多次百度,但好快比百度Block左,所以我決定放上Mega,但套野太大,所以我會先放上1-30集先(限時2星期,之後會delete再放之後集數~~ 2T}>9X  
eyh}O  
;`/a. /bc  
(重POST) 相聚一刻粵語: https://mega.nz/#!RZAQQSja!yfT9ncsyDO0uh6YKWLv0lRuVqFPBdaexAbcpRmkjADM

dong1976 2018-08-05 18:54
你好,密码呢?

devillam 2018-08-05 19:39
多謝晒!搵左好耐;原來呢度有!

long8154 2018-08-05 20:46
家阵百度云没七天有效期即分享即和谐得~设到是幸运!已经和谐咗啦!

cow126 2018-08-05 21:25
多謝晒!

eecwwf 2018-08-05 21:51
多謝晒!

高利斯 2018-08-05 21:56
多謝晒

hand2le 2018-08-05 22:35
真心多谢你

雄猫 2018-08-05 22:43
名动画,要睇下

greatleona 2018-08-05 23:08
其中一部最喜欢的卡通,谢谢分享

greatleona 2018-08-05 23:12
楼主,连接怎么一下没了?

greatleona 2018-08-05 23:13
我刚收到密码,正要点开,然后就连接非法如何如何,痴鬼线,边个咁得闲举报之类,痴孖筋

13711049189 2018-08-05 23:34
想要啊

greatleona 2018-08-06 01:04
别设置七天之类,直接分享算了,我一输密码打开,都未看到东西就没了

loneden 2018-08-06 03:26
想要啊

hehe511 2018-08-06 08:57
不知什么原因挂不到上去

wonderf 2018-08-06 09:52
能给一个吗?

leozeng 2018-08-06 10:06
我下载完左,但系因为无密码解压,又畀我删左,可否再发多次,顺手畀埋各密码我啊??     

xiaohei5829 2018-08-06 11:36
请楼主俾个哈,多谢嗮,漫画就看过~~~

ljp0083 2018-08-06 11:58
楼主麻烦分享一下连接啦~好想睇翻

dong1976 2018-08-06 12:08
不好意思,你给我的密码和链接已失效,我在守住,要1-60的,后面的已抢到了

vinga3000 2018-08-06 15:14
请发一下给我,谢谢!

loneden 2018-08-06 17:49
请发一下给我,谢谢!

honeylee1987 2018-08-06 18:03
稳左好耐,多谢楼主分享呀

ljp0083 2018-08-10 15:43
可以再发个链接吗?哎~~这个已经失效了

siwmm 2018-08-10 16:00
我都要啊~~!

vinga3000 2018-08-10 16:40
能再分享一次么?谢谢!

fsliangzhi 2018-08-13 16:54
网盘失效了打唔开啊?以前下载过,但视频文件无密码解压,有密码提供吗,楼主?

hehe511 2018-08-14 09:34
Quote:
引用第27楼fsliangzhi于2018-8-13 16:54发表的  : 8UL:C?eY  
网盘失效了打唔开啊?以前下载过,但视频文件无密码解压,有密码提供吗,楼主?
.y[K =p3  
同求密码

ljp0083 2018-08-16 11:34
估计楼主需要改文件名字就有机会避免失效

donno 2018-08-16 15:56
我想睇好耐。和谐左

gzhmz 2018-09-10 10:25
楼主,给个链接,我想下载,谢谢

folee0001 2018-09-18 12:15
aviva0704 sBu"$ "]  
6$dm-BI  
(重發鐽接)相聚一刻粵語 百度網盤 =<_5gR  
你好,密码呢? n0i&P9@B1  
请发一下给我,谢谢! [email protected]

hydedvd 2018-09-18 12:29
惨,宜家先睇到,链接已经失效,      亚咩爹!!! S&uL9)Glb  
*nW9)T  
有无边个好心重发一下啊

koboo12003 2019-12-05 15:24
老板帮忙发下链接到我邮箱啦 链接失效了 kangwork163.com  谢谢

rong2 2019-12-05 22:06
网址已失效,能重发一下吗?

cow126 2019-12-09 20:02
你好,密码呢?

菠萝 2019-12-10 17:45
谢谢分享,请问密码是多少?

dong1976 2019-12-10 19:46
能再分享一次么?谢谢

fsliangzhi 2019-12-10 20:57
你好,多谢晒楼主,我曾错过多次了,今次能遇上,真是万幸,但密码呢?

aviva0704 2020-01-05 16:50
已補番料啦,大家可以SAVE番~~

95588 2020-01-05 17:55
多谢楼主,楼主你最棒

aviva0704 2020-01-05 18:44
  是被舉報嗎? 又被失效了!!那我不再分享了........

kk5627 2020-01-05 19:14
网盘brook咗~

aviva0704 2020-01-05 19:38
但我分享其他係冇問題,係呢套一分享冇幾耐就失效!!

aviva0704 2020-01-05 21:00
我重發鏈接,如再失效我就不再重發!

koboo12003 2020-01-06 13:56
     打不开网页的

aviva0704 2020-01-06 14:13
冇理由開唔到喎,我宜家用人地手機開都得架喎!

aviva0704 2020-01-06 17:27
下載既朋友。。麻煩話我知個網址得唔得。。因為我搵朋友試係開到既。。但宜家有人話個網址唔得

aviva0704 2020-01-19 22:27
2星期時間就到,今晚12點會DEL MEGA既1-30集,未下載就快啦!

查看完整版本: [-- (再度重POST)今日係相聚一刻 --] [-- top --]