查看完整版本: [-- 因目前时势问题取消 --]

蓝调粤语 -> Variety-综艺、资讯讨论区 -> 因目前时势问题取消 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

zyxkidd 2019-06-11 19:55
取消

caikoy 2019-06-11 20:14
杜汶泽的节目!他讲出来很多事都是事实,但他比较偏激,不够客观!支持港独就已经是错误

lx_jason 2019-06-11 20:36
Quote:
引用第1楼caikoy于2019-6-11 20:14发表的  : L6qK3xa}  
杜汶泽的节目!他讲出来很多事都是事实,但他比较偏激,不够客观!支持港独就已经是错误
!2B~.!&   
要有这样气候  至有这样妖兽 xK[ [b  
咁点解会有这样气候呢 ?!

rechars 2019-06-12 05:53
Quote:
引用第1楼caikoy于2019-6-11 20:14发表的  : V=1yg24B<  
-1d$ w`  
如果你深层次理解谁因港独更获利,你会知道港独怎么来!港独并非出自香港,没有港独时,梁书记已经在打击港独了!他及其后团体,似乎更需要港独!

zyxkidd 2019-06-12 08:33
呢几日何韵思都有出黎撑,秋生哥仲要写歌力撑,杜生呢几日就好似失踪左,平时就系度【www.canton8.com不良信息过滤】呢个【www.canton8.com不良信息过滤】果个,关键时候唔见人。

lx_jason 2019-06-12 09:18
Quote:
引用第4楼zyxkidd于2019-6-12 08:33发表的  : `u-VGd\  
呢几日何韵思都有出黎撑,秋生哥仲要写歌力撑,杜生呢几日就好似失踪左,平时就系度【www.canton8.com不良信息过滤】呢个【www.canton8.com不良信息过滤】果个,关键时候唔见人。
M3F8@|2  
新闻片你都系唔好摆上百度喇,实比人举你。 a<g zI  
明嘅人,你无片佢都明。 n(f&u V_):  
唔明嘅人,你摆片实怼鸠你。 a3lo;Cfp  
星期日已经即时封新闻,你应该知道呢边几鸠紧张

zyxkidd 2019-06-12 09:57
Quote:
引用第5楼lx_jason于2019-6-12 09:18发表的  : d) o<R;F  
\K?./*  
新闻片你都系唔好摆上百度喇,实比人举你。 Y*Q( v  
明嘅人,你无片佢都明。 IW BVfN->}  
唔明嘅人,你摆片实怼鸠你。 ?n@PZL= ]  
星期日已经即时封新闻,你应该知道呢边几鸠紧张
;LrKXp  
新闻都系临时摆一摆就删,太敏感我自己都怕死。

shine003 2019-06-12 10:22
杜汶泽走路系列~~打爆TVB 噶旅游节目

stephy 2019-06-12 12:57
是走佬系列

ljp0083 2019-06-18 16:43
總之希望呢度只係單純分享粵語影視作品噶地方~唔好搞得甘【www.canton8.com不良信息过滤】化就好啦~粤语资源本来就少啦~比人封埋就真系唔知去边稳离睇咯

charleshjj 2019-07-01 09:58
仲系揾到了,继续支持!

zyxkidd 2019-07-02 09:35
无野睇,自从6.9之后,杜生就无节目了。

shine003 2019-07-17 10:55
大佬有无D新野更新一下?

zyxkidd 2019-07-17 11:25
Quote:
引用第12楼shine003于2019-07-17 10:55发表的  : kZ}u  
大佬有无D新野更新一下?
9GwsQ \  
大佬比喻话系咩?杜生得返个直播show 同为何深夜总是饿两个一周一集的节目

win1122 2019-07-18 00:07
多谢晒

lx_jason 2019-08-10 01:18
几时可以恢复嘅话,发多个帖啊,唔该

lx_jason 2019-08-10 01:23
可唔可以静系放 DWZ嘅节目 ,其它新闻节目果D就唔放 ?

zyxkidd 2019-08-10 08:05
主要都系杜生问题啦,新闻宜家我地强国都系如实报道,琴晚杜生采访阿诗视频比删左,之前几日都有一个杜生小何君妖比删左,肯定系有人投诉啦。

★风の影★ 2019-08-10 10:03
敏感的嘢不要放上吃嚟,香讲的事不论谁对错,只论谁会胜利,但不能分裂,不能不承认我们

zyxkidd 2019-08-10 11:40
Quote:
引用第18楼★风の影★于2019-08-10 10:03发表的  : *9ub.:EUwV  
敏感的嘢不要放上吃嚟,香讲的事不论谁对错,只论谁会胜利,但不能分裂,不能不承认我们
|I5?5 J\  
杜生三个主打节目除左为何深夜总,另外的小杜消息必定是讲现在发生的事,仲有一个喱SHOW讲嘅都系时下热门话题。

lx_jason 2019-08-10 15:49
late show 两集DOWN得好慢,我未DOWN完啊。。。。。。。

lx_jason 2019-08-13 13:49
好似你放D卡通片咁,一对一咁放,静係放“LATE SHOW”出嚟好唔好 ?

枫依岚 2019-08-14 16:54
我黎迟左,取消了下载的资源?可唔可以话我知个节目 叫咩名的?

shine003 2019-08-15 09:00
期待回归,你摆上来界面劲好睇

zyxkidd 2019-08-15 20:44
Quote:
引用第20楼lx_jason于2019-08-10 15:49发表的  : |kNGpwpI  
late show 两集DOWN得好慢,我未DOWN完啊。。。。。。。
<bZ m  
8月17日開始正式發文嚴打,late show肯定唔發得。

rechars 2019-09-15 17:27
有没其它唔系杜生嘅节目,比如247up!

查看完整版本: [-- 因目前时势问题取消 --] [-- top --]