查看完整版本: [-- 求火影忍者J2台粤语1-720全集百度云 --]

蓝调粤语 -> 粤语动漫-BT下载 -> 求火影忍者J2台粤语1-720全集百度云 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

jasonbest 2020-12-08 16:42
求火影忍者J2台粤语1-720全集百度云

iamkazabb 2020-12-08 16:54
[attachment=733860] 我有,但我是買回來的,只可以半價給你,免費就不能

patdy@man 2020-12-08 19:33
唔好信楼上2楼D人,就喺佢哋收钱,我就要同佢哋作对,我有20几T资源,佢哋要收钱导致资源少,我睇你边够我多资源 [attachment=733953]

yiyu823 2020-12-08 19:39
Quote:
引用第2楼patdy@man于2020-12-08 19:33发表的  : +c?1\{M   
唔好信楼上2楼D人,就喺佢哋收钱,我就要同佢哋作对,我有20几T资源,佢哋要收钱导致资源少,我睇你边够我多资源 [attachment=733953]
L9(fa+$+#  
求火影粤语全集

zqyang_2013 2020-12-08 19:51
我们要对无私共享资源的同志致最崇高的敬意。

patdy@man 2020-12-08 19:58
Quote:
引用第3楼yiyu823于2020-12-08 19:39发表的  : &jr'vS[b  
!>TH#sU$  
求火影粤语全集
s+l)Q  
d H]'&&M  
pPUKx =d  
你加我微X:HugoWong42957672

jasonbest 2020-12-08 20:37
Quote:
引用第5楼patdy@man于2020-12-08 19:58发表的  : \:, dWL u  
%Sf%XNtu  
<J!#k@LY]7  
{dTtYL$'"  
你加我微X:HugoWong42957672
_ 7X0  
系唔系有资源,可以发一下吗?

zyxkidd 2020-12-08 20:44
我有,求下你地,邊個想要,我比翻錢你。

jasonbest 2020-12-08 21:35
Quote:
引用第7楼zyxkidd于2020-12-08 20:44发表的  : lu2"?y[2  
我有,求下你地,邊個想要,我比翻錢你。
. Lbu[  
甘可以发下吗?

zyxkidd 2020-12-08 23:11
Quote:
引用第8楼jasonbest于2020-12-08 21:35发表的  : X] cI ?  
'@t}8J  
甘可以发下吗?
aAJ'0xnj  
多谢哂,你发个支付宝收钱码截图比我,我比钱你。

zyxkidd 2020-12-08 23:56
含得撚橡皮糖早知唔玩,网盘几个世纪未上过,注册个邮件要绑定手机,搞左我成半个钟。 KVQ|l,E, /  
AM?6 2  
;]XKe')  
bLSXQStB  
N{rC#A3  
[attachment=734011] jr,j1K@_t  
[attachment=734012]

kiss520bee 2020-12-09 02:39
同求可以发下资源吗?

zyxkidd 2020-12-09 11:55
做乜撚野,收左资源唔发收款二维码比我,讲左发资源要比翻钱你地架嘛。

zqyang_2013 2020-12-09 21:46
Quote:
引用第12楼zyxkidd于2020-12-09 11:55发表的  : hqr V {c  
做乜撚野,收左资源唔发收款二维码比我,讲左发资源要比翻钱你地架嘛。
e&*< "WN  
C君太可爱了。

道心仲魔 2020-12-10 10:03
Quote:
引用第2楼patdy@man于2020-12-08 19:33发表的  : ~x}/>-d  
f/!^QL{  
Jng,:$sZ  
求链接,联系方式,怎么交易

zyxkidd 2020-12-11 11:43
含得撚橡皮糖,发到12月17日,过后唔再搞,网盘ID:农夫C君 d`M]>EDXp  
只发火影唔好问其他,我有唔代表我会发,就系咁简单。

zqyang_2013 2020-12-11 17:33
Quote:
引用第15楼zyxkidd于2020-12-11 11:43发表的  : ?hW?w$ C  
含得撚橡皮糖,发到12月17日,过后唔再搞,网盘ID:农夫C君 XI>|"*-l  
M@LI(;  
大好人

伊观忠 2020-12-11 20:22
大佬,我都想要火影,唔该发俾我

zero10000 2020-12-16 13:52
Quote:
引用第15楼zyxkidd于2020-12-11 11:43发表的  : *)PCPYB^  
含得撚橡皮糖,发到12月17日,过后唔再搞,网盘ID:农夫C君 'eKv t5&@  
hJ)>BeH0  
F0 cde  
唔该C君,我百度网盘加你了,zero10002的ID,麻烦发一下

snake888 2020-12-18 08:02
Quote:
引用第15楼zyxkidd于2020-12-11 11:43发表的  : @@!Mt~\  
含得撚橡皮糖,发到12月17日,过后唔再搞,网盘ID:农夫C君 41pk )8~pt  
bp'qrcFuiL  
可以预我一个吗?[email protected],谢谢了

snake888 2020-12-22 18:36
Quote:
引用第2楼patdy@man于2020-12-08 19:33发表的  : kh11Y1Q0d  
mp^;8??;  
可否发个火影粤语资源我呢?万分感谢大哥

boygba 2020-12-27 14:53
大哥分感给我

我从未懂过 2021-01-10 13:53
Quote:
引用第2楼patdy@man于2020-12-08 19:33发表的  : a$Lry?pb  
=cy;{2S'p  
.EOHkhn  
2TR l @  
求分享啊老大,好多粤语动画啊,能不能给个联系方式,谢谢

motian 2021-01-15 13:33
Quote:
引用第15楼zyxkidd于2020-12-11 11:43发表的  : c)N&}hFYC  
含得撚橡皮糖,发到12月17日,过后唔再搞,网盘ID:农夫C君 Ri,8rf0u  
9*?H/iN@p?  
唔该可吾可以发俾我。稳左N耐都稳吾到,[email protected]

shengji678 2021-01-18 14:11
发埋俾我,唔该。[email protected]

iorilove26 2021-01-18 22:39
链接:https://pan.baidu.com/s/1PaXHv6xtLjWRYC-UTONbVg ~=t, g S  
提取码:y7rk  /MS*_  
你想要的都 有。。。资源都 是网上免费 得来的。。。免费 送给大家。。 SE0"25\_G  
美好的回忆。。。

xiuluo887711 2021-01-21 15:17
Quote:
引用第25楼iorilove26于2021-01-18 22:39发表的  : "RuH"~o  
链接:https://pan.baidu.com/s/1PaXHv6xtLjWRYC-UTONbVg k~ZwHx(%S  
提取码:y7rk Qtmsk:qm  
你想要的都 有。。。资源都 是网上免费 得来的。。。免费 送给大家。。 Q+ ;6\.#r  
美好的回忆。。。
"FC;k >m  
可以重发一次吗

桃桔桔 2021-01-21 19:47
Quote:
引用第25楼iorilove26于2021-01-18 22:39发表的  : .K(IRWuw  
链接:https://pan.baidu.com/s/1PaXHv6xtLjWRYC-UTONbVg %g3@m5&  
提取码:y7rk #UH|,>W6  
你想要的都 有。。。资源都 是网上免费 得来的。。。免费 送给大家。。 7Rr(YoWa  
美好的回忆。。。
i(q%EMf  
唔该再发一次

mwksk3wk 2021-02-07 13:13
可唔可以發多次資源,可以俾翻錢

fsyhb 2021-02-17 18:34
同求,麻烦边位大佬再发一次资源,比翻钱都可以的,唔好太贵就得了。[email protected]

查看完整版本: [-- 求火影忍者J2台粤语1-720全集百度云 --] [-- top --]