查看完整版本: [-- [網盤][古惑仔13部][原盤國粵雙語] --]

蓝调粤语 -> 粤语电影-BT下载 -> [網盤][古惑仔13部][原盤國粵雙語] [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

zyxkidd 2021-02-10 16:33
老老實實我未睇過,所謂嘅原盤其實都只系含得撚橡皮糖DVD格式未壓制過咁解,我本身系收幾部重制高清,如果本身唔系重制版清晰度一鳩樣系好撚差。 65\'(99y U  
UOZ"#cQ  
https://pan.baidu.com/s/17A9JPKRmFEV0NZGkRcCh0Q 密码:hxrz g,7`emOX  
一共7部正宗古惑仔影戏系列: ?^Q!=W<7  
1. 古惑仔1之人在江湖.mp4 |jk"; h  
2. 古惑仔2猛龙过江.mp4 xYRN~nr  
3. 古惑仔3之只手遮天.mp4 siZw-.  
4. 古惑仔4之百战百胜.MP4 Nqk*3Q"f  
5. 古惑仔5之龙争虎斗.mp4 -k|r#^(G2  
6. 古惑仔6之胜者为王.mp4 lSUEE0V%Q  
7. 古惑仔7之九龙冰室.mp4 ; ob>$ _  
gb|C592R5C  
古惑仔影戏特殊版5部: 9h<];  
古惑仔友谊光阴之山鸡故事.mp4 /^G1wz2  
古惑仔洪兴十三妹.MP4 OSK 3X Qc  
古惑仔洪兴大飞哥.mp4 #O/ihRoaO  
洪兴仔之江湖大风暴.mp4 x/#* M  
新古惑仔之少年激斗篇.mp4

512506834 2021-02-10 18:37
好难区别那部是那部啊,不是每一部都下再

nan 2021-02-10 19:09
全部英文同步条铁?

q6582236 2021-02-10 22:05
大佬有无宠物小精灵全集粤语版阿,想重温一遍同埋比个仔体,唔想比个仔净体埋点煲冬瓜。

zyxkidd 2021-02-10 22:10
Quote:
引用第3楼q6582236于2021-02-10 22:05发表的  : d$y?py  
大佬有无宠物小精灵全集粤语版阿,想重温一遍同埋比个仔体,唔想比个仔净体埋点煲冬瓜。
4P?@NJp  
咁有趣系電影版問卡通,問AV仲多D,卡通唔多。 HqXS-TG  
寵物DP $V;0z~&!'  
链接:https://pan.baidu.com/s/15Ecy40myuh8PN5P7tMgvmA D{6<,#P{w  
提取码:ar2f EP{/]T  
!:a^f2^=  
寵物無印 JG@Zb}b  
链接:https://pan.baidu.com/s/1dW9nWYLrMe01IXFLnx2soA AE=E"l1]  
提取码:f6bn

rayboubou 2021-02-11 05:22
Quote:
引用第3楼q6582236于2021-02-10 22:05发表的  : EPU3Jban  
;<#=|eD2  
9JO1O:W  
Tj6kCB  
特登过来呢都问,就系想俾个仔睇古惑仔系唔系。煲冬瓜嘅:“操xx”几时都唔够广东话嘅:“屌XX母”潇洒。 ,%U\@*6=  
就下载古惑仔俾个仔睇佐先啦。宠物劈友,迟d再睇啦!

honeybee 2021-02-11 11:00
系ISO唔系MP4咩?

zyxkidd 2021-02-11 11:53
粤语粗口系中华五千年唯一需要保护既野

大笪地 2021-02-11 21:08
网盘,点赞,能纯粤语就更好了

rimeida 2021-02-12 00:05
咁经典既野必须支持

icesunnie 2021-02-13 17:42
希望大佬可以将福星系列重发一下,link全失效。。。

猪扒王子 2021-02-15 21:28
白花了9块买网盘下载加速

tjken 2021-02-18 10:13
睇翻真系好幼稚,不过都系时代特征黎嘅,多谢分享

ngchikit 2021-03-07 11:28
国粤双语系手机睇好难转粤语。最好有纯粤语版 <tdsUh:?&  
点都好,多谢提供。。。

kissleilei 2021-04-18 22:54
多谢晒大佬..好人有好报啊...

查看完整版本: [-- [網盤][古惑仔13部][原盤國粵雙語] --] [-- top --]