查看完整版本: [-- 求第一套变形金刚动画片粤语版 --]

蓝调粤语 -> 直下-动漫 -> 求第一套变形金刚动画片粤语版 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

gzkoki 2021-02-16 13:53
谁有第一套变形金刚动画片的粤语版,小时候在香港电视台上只看了几集,一直希望有机会能全套看完,圆一下儿时的愿望。感谢

leozeng 2021-02-16 15:03
冇可能,连电视台都话冇留底,全世界都搵唔到

zyxkidd 2021-02-16 16:11
系呀系呀系呀,電視臺有留底就寄比你啦,全世界都揾唔到啦,又發一集啦就第一集啦。 Cq<Lj  
链接:https://pan.baidu.com/s/1xex26H6J5CxpNbFLsSDWlA :,$"Gk  
提取码:fuck

snk3721 2021-02-16 16:42
都几高难度哦,基本上搞唔倒

snk3721 2021-02-16 16:47
Quote:
引用第2楼zyxkidd于2021-02-16 16:11发表的  : ?D9iCP~~  
系呀系呀系呀,電視臺有留底就寄比你啦,全世界都揾唔到啦,又發一集啦就第一集啦。 < RC%<  
链接:https://pan.baidu.com/s/1xex26H6J5CxpNbFLsSDWlA p0CPeH  
提取码:fuck
CsT&}-C  
劲哦,咁都揾得到

zqyang_2013 2021-02-16 17:15
[quote]引用第1楼leozeng于2021-02-16 15:03发表的  : jyyig%  
冇可能,连电视台都话冇留底,全世界都搵唔到 !z2xm3s{]p  
又给C君打嘴巴了。

撒卡 2021-03-30 09:04
多谢C君还我童年梦     

狂潮2 2021-04-26 01:04
多谢大佬共享,又创造奇迹了。

avchrisluang 2021-05-08 15:05
哇,大佬又一个奇迹创造了。C君,求大儒侠史艳文ATV版

iamtom 2021-05-08 15:10
大儒侠粤语绝迹左好多年了

查看完整版本: [-- 求第一套变形金刚动画片粤语版 --] [-- top --]