查看完整版本: [-- 求《拆弹专家2》粤语版 --]

蓝调粤语 -> Movie-电影讨论区 -> 求《拆弹专家2》粤语版 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

chenjiang8 2021-02-21 22:57
哪位大哥有《拆弹专家2》粤语版?跪求!!!

zyxkidd 2021-02-21 23:04
求條毛,柒婆初七先開戲院,國內有鳩上粵語,星期五陶生請左個香港北漂電影人話拆彈2拍左幾億,成部片都爆到七彩咁,內地收十幾億,人地根本都唔志在個香港市場,話知你唔柒上,比你香港3千萬票房好未?大陸票房零頭都未到呀。

tim_ng 2021-02-21 23:17
Quote:
引用第1楼zyxkidd于2021-02-21 23:04发表的  : )-6[ Bw  
求條毛,柒婆初七先開戲院,國內有鳩上粵語,星期五陶生請左個香港北漂電影人話拆彈2拍左幾億,成部片都爆到七彩咁,內地收十幾億,人地根本都唔志在個香港市場,話知你唔柒上,比你香港3千萬票房好未?大陸票房零頭都未到呀。
Q0oDl8~  
但我在电影院睇噶就系粤语喔,可能广东呢边有粤语,上边得国语呱,我都想知几时有粤语噶下载

tsoulking 2021-02-21 23:40
刚出国语   粤语有排啦  等多个几月

jccg79282 2021-02-22 00:20
应该为咗照顾地区未上映

hacker2003 2021-02-22 00:57
在线看也可以啊

defq 2021-02-22 00:58
Quote:
引用第4楼jccg79282于2021-02-22 00:20发表的  : CX@HG)l  
https://www.pianku.li/py/lNmZysGbrFDO_2.html?161389 yyYbB ]D  
s</ktPtu  
有系有,但系完全搵唔到下载咯
fTnyCaB  
大佬你部系1

jccg79282 2021-02-22 01:33
Quote:
引用第6楼defq于2021-02-22 00:58发表的  : S+=@d\S}"  
<Ucfd G&Lp  
大佬你部系1
(inwKRH  
v6(l#,  
好似系,我错了

sonyvip 2021-02-22 08:48
我在电影院看的也是粤语版。

vierizeng 2021-02-22 08:51
国语我有,粤语有撚排了~

kevinzhou 2021-02-22 10:46
咁急想看,之前又不去电影院看,你都是吴合适时节吃榴莲的啦,抵比人骂

廖师虎 2021-02-22 21:01
系深圳戏院睇的系粤语喔

snake888 2021-02-22 22:54
拆蛋砖家看俎先

kenko 2021-02-22 23:11
粤语电影院睇左了,值得系屋企睇多次既电影

81847331 2021-02-24 10:05
Quote:
引用第1楼zyxkidd于2021-02-21 23:04发表的  : E.*OA y  
}Z%{QJ$z  
上一部炸隧道,呢部炸机场,下部系咪炸晒成功香港啊

fuchin 2021-02-24 10:17
Quote:
引用第14楼81847331于2021-02-24 10:05发表的  : R-0Ohj  
eyp\h8!u_  
bao5^t}  
下部炸港督府先好睇

degas 2021-02-26 15:15
国内粤语版也有上映啊,竟然没有粤语版?

snk3721 2021-02-27 00:23
Quote:
引用第14楼81847331于2021-02-24 10:05发表的  : Rs`Y'_B  
ho=]'MS|  
qt;Tfuo  
炸白宮好D

446987999 2021-02-27 00:53
Quote:
引用第1楼zyxkidd于2021-02-21 23:04发表的  : j ZafwBi  
(NlEb'~+  
g0$k_  
-L3RzX  
呢个系事实,粤语越来越淡薄,睇滴电影就知啦,配个死人烂柒音,睇到都眼火爆,宁愿唔睇咯

hum1980 2021-03-03 22:35
同求啊,网站只有国语啊,没粤语啊,粤语好看好多啊

s16756 2021-04-03 23:14
1080p EF~PM  
J8'zvH&I  
链接:https://pan.xunlei.com/s/VMXAKqCIPEMihdmQVRBNcVg-A1 2"^9t1C2  
提取码:fnv6

查看完整版本: [-- 求《拆弹专家2》粤语版 --] [-- top --]