查看完整版本: [-- [網盤][拆彈專家2][国粤单音轨] --]

蓝调粤语 -> 粤语电影-BT下载 -> [網盤][拆彈專家2][国粤单音轨] [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

zyxkidd 2021-03-20 17:11
https://pan.baidu.com/s/1L-bs72l3mTNYnOHSM7Dpng ?/ Cl  
v5` Q7ZZ  
系Q群 微信群都發左,周末得閑就系論壇發埋佢啦。 CF_pIfbaf  
我已經狠狠同壓片果條油理論過,爛HI HK有乜撚資源用4K拍攝鏡頭去拍電影,一個BD碟壓制成4K分辨率,唔可以話部片就系4K,我地偉大嘅祖國系戲院都無4K影院啦,呢D純粹系取巧。 ExJexjOWI^  
T~JE.Y3B3  
[attachment=743789]

iamtom 2021-03-20 17:57
部片有d大,不过都多谢啦

skyofsrar 2021-03-20 20:06
厉害!!!!!!支持!!!

xqxworks 2021-03-20 21:44
         楼主真喺犀飞利!多谢了

ranki 2021-03-20 22:09
感谢楼主分享

85773482 2021-03-20 22:20
十分感谢

大頭 2021-03-21 01:11
  多谢蓝调~~~~~~~~

manson_c4 2021-03-21 01:25
感谢楼主分享!!!

無盡的愛 2021-03-21 07:27
在家用投影就是要这种高清片源,谢谢楼主

nicky168 2021-03-21 09:26
感谢分享!

zyxkidd 2021-03-21 11:01
Quote:
引用第8楼無盡的愛于2021-03-21 07:27发表的  : M-o'`e'  
在家用投影就是要这种高清片源,谢谢楼主
VfoWPyWD#  
就系因為條油用左兩次壓制,先用4K碼率壓左再用上年剛出嘅細格式軟件壓多一次所以部片容量唔大清晰度效果都幾撚好,但系就絕對茅有系4K。

lzc13 2021-03-21 17:22
非常好 下载哦。

cxm13 2021-03-21 20:51
厉害

sonyvip 2021-03-22 08:44
感谢楼主分享

小可 2021-03-22 09:21

foxchch 2021-03-22 13:20
下载中,中国目前冇4K影院咩

celcel 2021-03-22 21:58
老大网盘已删除了,补发一下可以吗,万分感谢

youli999 2021-03-22 22:16
已失效

lindi2000 2021-03-23 07:10
老大网盘已删除了,补发一下可以吗,万分感谢

xy00xy 2021-03-24 22:58
多谢哦。。。。。。。。。。。。。

xy00xy 2021-03-24 23:02
网站提示: 此链接分享内容可能因为涉及侵权、色情、反动、低俗等信息,无法访问!      下不了哦

lemons 2021-03-25 23:47
麻烦补发一下哈,唔该晒

skylinebnr 2021-03-26 00:31
https://pan.baidu.com/s/16sLNplU2KQt5B-GP0HYrNA   T+Oqd\05.+  
提取码:yz1i

comicbird 2021-03-26 12:55
Quote:
引用第22楼skylinebnr于2021-03-26 00:31发表的  : _4S^'FDo  
https://pan.baidu.com/s/16sLNplU2KQt5B-GP0HYrNA   VPMu)1={:p  
提取码:yz1i
g4?2'G5m?  
你这个不是4K.60帧版本呢。。。楼主那个才是

jh3000 2021-03-26 16:43
主贴那个打不开了

skylinebnr 2021-03-26 20:52
你这个不是4K.60帧版本呢。。。楼主那个才是 X4;U4pU#  
comicbird 楼主那个你打得开?有得睇 话鬼知你4唔4k啦

skylinebnr 2021-03-26 20:54
你这个不是4K.60帧版本呢。。。楼主那个才是 WogUILB  
comicbird 楼主那个你打得开?有得睇 话鬼知你4唔4k啦

tsoulking 2021-03-26 22:41
  MISS咗

tomato5200 2021-03-27 21:08
失效了

布仑见 2021-06-26 16:34
無法訪問 6)INr,d  

查看完整版本: [-- [網盤][拆彈專家2][国粤单音轨] --] [-- top --]