查看完整版本: [-- (迅雷雲盤和阿里雲盤)周星馳電影(62部) --]

蓝调粤语 -> 直下-电影 -> (迅雷雲盤和阿里雲盤)周星馳電影(62部) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

hudawei 2021-11-23 14:05
睇到一啲其他贴嘅留言,见到好多朋友仲搵噉星爷嘅电影,小弟唯有分享自己搜罗翻来嘅资源! -Ou.C7ol  
說明:一共62部,後面幾部沒有星爺在,不過是出品人、監製、導演,總之有關佢本人嘅電影都在了! d]" 4aS  
        希望大家中意! oPM*VTMA  
Z0m`%(MJa  
!hhL",  
链接:https://pan.xunlei.com/s/VMpAOGKIG1O9pAwHSd--iz_3A1 aR/?YKA  
提取码:se46 )<:TpMdUk  
复制这段内容后打开手机迅雷App,查看更方便 ]| +M0:2?  
dK4rrO  
阿里雲盤:(最好呢個雲盤,唔限制上傳文件嘅大少,速度又快,還會不斷上傳) jWv'`c  
「周星驰」,点击链接保存,或者复制本段内容,打开「阿里云盘」APP ,无需下载极速在线查看,视频原画倍速播放。 |=m.eU  
链接:https://www.aliyundrive.com/s/zQd5Svfzcpg

hudawei 2021-11-23 14:21
13.师兄撞鬼  21.新精武门1991  31.鹿鼎记 32.鹿鼎记2 36.济公 41.大话西游之大圣娶亲 46.97家有囍事 53.功夫在线睇只会听到国语,但系下载落来佢系有粤语的!

hudawei 2021-11-23 21:15
38.九品芝麻官因迅雷云盘上违规,确实想下载就上网搵吧,或者搵我做种给大家!

luguanlinnet 2021-11-27 09:49
清晰度如何?发几个截图看看?

hudawei 2021-11-29 23:13
Quote:
引用第3楼luguanlinnet于2021-11-27 09:49发表的  : "Q.*  
清晰度如何?发几个截图看看?
-G,}f\Cg  
自己可以在线睇睇的,因为太多了,个个都唔同!

hudawei 2021-12-21 22:19
上傳埋百度雲盤先!

hudawei 2021-12-22 12:02
暫時上傳咗40部去阿里雲盤,後面嘅還在繼續上傳!

hudawei 2021-12-23 02:46
已經全部上傳到阿里雲盤,百度雲盤好多限制,所以不分享了!希望有更清晰版本嘅好心人分享一下給大家,萬分感謝!

meteor-bc 2021-12-24 09:05
多谢楼主!!!     

hudawei 2021-12-24 21:14
Quote:
引用第8楼meteor-bc于2021-12-24 09:05发表的  : ":Dm/g  
多谢楼主!!!     
\fA{sehdL  
不用客气,平安夜快乐!

mwczjy 2022-01-21 14:58
楼主,再发多次啊里云盘呀,打唔开了

法官 2022-09-19 18:28
大佬,阿里云链接失效左,方便补一个么?

查看完整版本: [-- (迅雷雲盤和阿里雲盤)周星馳電影(62部) --] [-- top --]