查看完整版本: [-- [BT][龙珠超][083-088集附字幕][ts][粤语] --]

蓝调粤语 -> 粤语动漫-BT下载 -> [BT][龙珠超][083-088集附字幕][ts][粤语] [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

hudawei 2022-01-10 05:49
继续更新,规矩照旧,天光了,早上好! l~1Oef#y  
三大云盘:https://www.canton8.com/forum/read.php?tid=651273

hudawei 2022-01-10 09:25
上面4个下载咗种子,连句留言都冇,原本想更新快啲嘅,睇来又要慢少少了,一天一集,要怪就佛山顺德区哪位仁兄啦(只有显示佢链接咗我)!赖得打字点个赞都好架!

hudawei 2022-01-10 09:26
下载第五个那个深圳福田区嘅仁兄一样!

zhaoweiguang 2022-01-10 09:57
Quote:
引用第1楼hudawei于2022-01-10 09:25发表的  : *P#WDXRwd  
上面4个下载咗种子,连句留言都冇,原本想更新快啲嘅,睇来又要慢少少了,一天一集,要怪就佛山顺德区哪位仁兄啦(只有显示佢链接咗我)!赖得打字点个赞都好架!
om]4BRe  
厉害,位置都知道!

hudawei 2022-01-10 10:07
Quote:
引用第3楼zhaoweiguang于2022-01-10 09:57发表的  : 8 O67  
vmLxkjUm#  
厉害,位置都知道!
H6&J;yT}  
bitcomet睇到架!你珠海斗门嘅!你登录咗bitcomet账号,一目了然的!显示你注册用户,你睇到我一样的!

bangjianliu 2022-01-10 10:28
来晚了,没人做种子才29%

asiaray 2022-01-10 10:39
多谢分享

hudawei 2022-01-10 11:02
Quote:
引用第5楼bangjianliu于2022-01-10 10:28发表的  : h(F<h_  
来晚了,没人做种子才29%
:Dd$i_3=  
我做种的

heiji1001 2022-01-10 19:11
每天准时上来,楼猪万岁!!

cddwr 2022-01-10 22:13
依家没速度,被人抢流量了....

查看完整版本: [-- [BT][龙珠超][083-088集附字幕][ts][粤语] --] [-- top --]