查看完整版本: [-- [BT][龙珠超][089-092集附字幕][ts][粤语] --]

蓝调粤语 -> 粤语动漫-BT下载 -> [BT][龙珠超][089-092集附字幕][ts][粤语] [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

hudawei 2022-01-11 04:38
继续更新,规矩照旧,上个贴留言唔错,更新进度都会快,请尽量用最新版长效种子发挥嘅作用,即使任务停止上传bitcomet也会默默为呢啲任务做种,记得打开长效种子功能喔! E"7 iU  
四大云盘:https://www.canton8.com/forum/read.php?tid=651273腾讯微云速度最快,不过容量少!得10GB空间!

hudawei 2022-01-11 08:06
有三个下载种子,一个系美国美国加利福尼亚圣何塞 Cloudflare,另一个系乌克兰赫尔松州,最后一个又系呢位ip14.123开头广东省佛山市顺德区 电信仁兄,你次次下载种子唔回复留言,你就系识得攞,多谢都冇句!大家要怪就怪佢了,设置威望先(甚至可能停止更新),有五条留言解除威望!

bangjianliu 2022-01-11 09:04
嚟啦

hebeily06 2022-01-11 09:32
大佬多谢你喇。

hudawei 2022-01-11 09:39
Quote:
引用第3楼hebeily06于2022-01-11 09:32发表的  : =,*4:TU  
大佬多谢你喇。
'O\me  
多点留言赚啲银纸,就换到威望了!

tangolau 2022-01-11 09:47
虽然好耐无睇龙珠咯,睇见有楼主肯继续更新,值得点赞

zhaoweiguang 2022-01-11 10:03
次次漏夜发贴,你不用训葛吗?刚好我上班可以下,哈哈哈

asiaray 2022-01-11 11:29
多谢多谢。

hudawei 2022-01-11 11:30
Quote:
引用第6楼zhaoweiguang于2022-01-11 10:03发表的  : IZ2c<B5&  
次次漏夜发贴,你不用训葛吗?刚好我上班可以下,哈哈哈
:Kc}R)6  
训晚8点瞓到4点几起咗一下床,又继续瞓了!

heiji1001 2022-01-11 19:31
每天 定时打卡,哈哈

查看完整版本: [-- [BT][龙珠超][089-092集附字幕][ts][粤语] --] [-- top --]