查看完整版本: [-- [1988-1992]叶子楣第一至第三十二部电影(32/35) --]

蓝调粤语 -> 粤语电影-BT下载 -> [1988-1992]叶子楣第一至第三十二部电影(32/35) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

hudawei 2024-03-15 03:49
简介就唔多介绍了   @ZVc!5J_,  
建议用bitcomet(首先包你下载完,要不然我更新咗种子就有得你搞)2.07版本下载,谢谢!拜托唔好用雷狗下载!上一张贴,我唔做种了! Xk3Ufz]QN  
仲有如果呢张贴冇跌倒第二页,我会喺呢张贴度更新种子! IkvH8E  
G`n-WP  
注意:好多唔系bitcomet嘅用户,我建议你地最好下载完一部再下载另一部(费事搞到下载唔完),如果系bitcomett嘅用户,我会上传到冇bitcomet用户再更新种子! zb<+x(0y"  
0MOAd!N  
阿里云盘: OV[-m;h|  
01.奸人本色.mkv&02.三人世界.mkv&03.霸王花2:神勇飞虎霸王花.mp4&04.鬼媾人.mkv 等文件 2#R"#Q!  
https://www.alipan.com/s/fno7p7Vy9wL I9MI}0 }7  
#wo_  
myo/}58Nv  
温馨提示:如果想快啲下载叶子楣嘅其中一部电影,可以喺度留言,我会提取佢嘅真实提取地址配合IDM(复制地址,在IDM新建就可以直接下载),下载速度超快(视乎你嘅宽带),如图!

hudawei 2024-03-15 04:08
上一个种子已经冇人(除了迅雷)下载了,所以制作新种子,种子就制作好了,先下载种子吧,我听日瞓醒就再做种,晚安先了,希望到时见到你用bitcomet下载!

小可 2024-03-15 09:09

jeith 2024-03-15 11:25
多谢分享粤语

hudawei 2024-03-15 14:16
屌,千兆网速都系得50MBbp的上传速度,嗌!

hudawei 2024-03-15 18:04
唯一佩服迅雷嘅一点,下载啱先制作好的种子,自己用迅雷,bitcomet都禁止迅雷冇畀佢链接的,佢就系下载DHT数据就可以了!

hudawei 2024-03-15 18:09
开番迅雷(没有禁止它),速度还是可以!

hudawei 2024-03-16 16:57
啱先你未上来我设置上传100KB给迅雷下载的,见到你我就无限制上传,禁止迅雷了! X xB*lX  
呢位会员我攞够120分(大概18:03左右)就暂停做种,到时你听日再过来下载吧!

818winson 2024-03-16 17:02
除了偷情宝鉴值得看外,其他也就那样!

kenny99999 2024-03-16 17:20
多谢分享粤语

hudawei 2024-03-16 18:15
Quote:
引用第8楼818winson于2024-03-16 17:02发表的  : `z Z=#p/  
除了偷情宝鉴值得看外,其他也就那样!
03$Ay_2  
系噉样的!落线了,听日继续做种!拜拜

ng123 2024-03-16 22:22
多谢分享粤语

jatchan 2024-03-17 01:09
挑,至憎大波妹噶了

hudawei 2024-03-17 03:40
Quote:
引用第12楼jatchan于2024-03-17 01:09发表的  : cMC1|3  
挑,至憎大波妹噶了
q^(A6W  
下次整件细波妹畀你

hudawei 2024-03-17 18:09
今日已经完成任务了,听日再继续做种,拜拜

随之缘 2024-03-18 00:57
谢谢楼主分享!!!

hudawei 2024-03-18 16:56
今日已经完成任务了,听日再继续做种,拜拜

hudawei 2024-03-22 11:55
台湾仁兄,我见你用bitcoemt2.07,可惜不开这个加速,上传给你真是慢得可怜啊!

hudawei 2024-03-26 17:03
志同道侠的仁兄(东莞老友),全部任务停晒,就传畀你!

亚洲无码 2024-03-27 22:22
根本无速度啊~

hudawei 2024-03-28 04:13
Quote:
引用第19楼亚洲【www.canton8.com不良信息过滤】于2024-03-27 22:22发表的  : |l7e*$j  
根本无速度啊~
SGjaH 8z  
我一般下午六点做够任务我就停止做种的,你用乜嘢软件啊,系唔系bitcoemt2.07,如果系嘅话包你下载得完!

hudawei 2024-03-28 13:20
Quote:
引用第19楼亚洲【www.canton8.com不良信息过滤】于2024-03-27 22:22发表的  : '{6`n5:e  
根本无速度啊~
f&^Ea-c  
啱啱瞓醒,开电脑做种,如果你系用bitcoemt2.07我就停晒其他种,专门上传畀你一个,OK?大概做种到晚上11点半,就可以完成今日的任务!

kiraskfm 2024-05-04 22:55
谢谢楼主分享

查看完整版本: [-- [1988-1992]叶子楣第一至第三十二部电影(32/35) --] [-- top --]