查看完整版本: [-- 你的QQ不见了?忘记密码?被盗?需要修改已忘记的密码保护? --]

蓝调粤语 -> 蓝调市场 -> 你的QQ不见了?忘记密码?被盗?需要修改已忘记的密码保护? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

Mc.大醜醜 2007-04-21 00:14
我呢度都可以帮你搵返! -l(G"]tRB  
只要你记得之前使用过嘅两次QQ密码就可以了... TUy 25E  
2!kb?  
~<.%sVwE  
有需要的请联系QQ:215142940.. =lb5 #  
lE=&hba  
注:每个QQ 36蚊!!

刘纹虎 2007-04-21 00:31
36人民币还是36论坛银纸啊?

戰神1號 2007-04-21 09:19
樓主....E個好似喺QQ申訴哦!!!!!....................................申訴錶那裏......要妳寫之前用過即密碼.再輸入新密保...然后俾騰訊....12小時內...就會幫妳更新原來密保..並且騰訊會即時幫妳改一個隨機密碼..要妳用新密保自行脩改密碼............... 騰訊叫我設置密保.所以我先知道炸!~!~!~!........哈哈........隻要個Q喺妳.........就可以羅到嫁拉..

Mc.大醜醜 2007-04-21 15:50
Quote:
引用第1楼刘纹虎2007-04-21 00:31发表的: BZ]6W/0  
36人民币还是36论坛银纸啊?
>q'xW=Y j\  
NZJ:@J=-  
.........当然系RMB吖... U{IY F{;@  
难道五卑做RMB?

Mc.大醜醜 2007-04-21 15:51
Quote:
引用第2楼側田@維蘭2007-04-21 09:19发表的: *wgHa6?+7  
樓主....E個好似喺QQ申訴哦!!!!!....................................申訴錶那裏......要妳寫之前用過即密碼.再輸入新密保...然后俾騰訊....12小時內...就會幫妳更新原來密保..並且騰訊會即時幫妳改一個隨機密碼..要妳用新密保自行脩改密碼............... 騰訊叫我設置密保.所以我先知道炸!~!~!~!........哈哈........隻要個Q喺妳.........就可以羅到嫁拉..
1]yOC)u"i  
W+A-<Rh\  
I)xB I~x  
无错,系申诉..只系我一定可以帮你椤返!! F{#m~4O  
五使之前嘅保护资料,只需知道之前嘅QQ密码就得了......

lzq0913 2007-04-24 22:41
点比你啊??

saint文少 2007-04-24 22:41
哇,MC真是有杀错无放过

Mc.大醜醜 2007-04-24 22:54
Quote:
引用第5楼lzq09132007-04-24 22:41发表的: [m9Pt]j @  
点比你啊??
xvZNshkpAX  
Kn9O=?Xh;  
买张30蚊充值卡就得了...

Mc.大醜醜 2007-04-24 22:55
Quote:
引用第6楼saint文少2007-04-24 22:41发表的: 1E(~x;*)  
哇,MC真是有杀错无放过
N30w^W&  
%+WIv+ <  
'Zq$ W]i  
我边有杀窝...

mmx2007 2007-04-25 19:24
Good luck to you!

leiting881 2007-04-29 01:14
支持下~第日有生意弹比你做:)

koey 2007-04-29 01:17
5通你系腾讯内部人定黑客? 呵呵~~~

Mc.大醜醜 2007-04-29 06:09
Quote:
引用第11楼koey2007-04-29 01:17发表的: vYh_<Rp5  
5通你系腾讯内部人定黑客? 呵呵~~~
(Bta vE  
bYr;~ ^  
5rAI[r 9  
呢个系商业秘密~~~~~~ /Q7cQ2[EU  
rm7$i9DH2  
反正五系黑客就系喇~~~

bter 2007-05-09 17:40
可惜我只记得密码 cz8%p;F:  
但系5记得左个号码

細蚊@zi 2007-05-10 12:53
我知前都5记得密保~~又比人改佐密码~~ 不过申诉改埋密保兼拿翻~~

Mc.大醜醜 2007-05-22 03:44
Quote:
引用第14楼細蚊@zi2007-05-10 12:53发表的: #;bpxz1lR9  
我知前都5记得密保~~又比人改佐密码~~ 不过申诉改埋密保兼拿翻~~
>wK ^W{  
By=/DVm)=  
S- Mh0o"  
我自己申诉,五叫人帮... K)2ZH@  
h&7] Bp  
有用过密码,有埋好多资料都申诉五到.. `{g8A P3  
|Rr^K5hmD  
你五知密码果D都申诉得返~你劲!!

good2683 2007-06-04 01:30
申诉失败噶可5可以帮我拿返?可以噶帮衬你

Mc.大醜醜 2007-06-04 08:50
只要有之前密码..同埋边度遗失,经常系边度上线就得了~~

84613044 2007-06-05 02:03
比人偷左好内葛Q得得架?

查看完整版本: [-- 你的QQ不见了?忘记密码?被盗?需要修改已忘记的密码保护? --] [-- top --]