本页主题: 尼個論壇 都唔知搞乜鬼!!! 亂刪貼亂扣錢!!! - 高層入尼卑個合理解析啊唔該!!!!! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

魚蛋仔
唏噓噶魚蛋佬
级别: 强人

多谢发贴的人[1186]

尼個論壇 都唔知搞乜鬼!!! 亂刪貼亂扣錢!!! - 高層入尼卑個合理解析啊唔該!!!!!

尼個論壇 都唔知搞乜鬼!!! NK8<= n%"  
近2次我發貼都卑人刪貼話我非法內容而且扣錢 Cm^Yl p  
上次我轉左編支持中國噶文章 無耐就卑人刪貼 話我非法內容 之後又有人轉左編一模一樣噶 居然無卑刪 而且都好多人跟貼!!!!咩世道啊?點解同樣噶論壇同樣噶文章會不同待遇?! Xc{ZN1 4n  
唔該卑個合理解析啊!!! TS1pR"6l  
今日 我又轉左編可以免費羅話費噶文章 又同樣話我非法內容刪我貼扣我錢!! S3ErH,XB.  
啊大佬!如果我真系發左非法內容噶我心服口服啊!!但系請問我非法系邊啊??!!!!! 9p5= _  
d人都唔知點管理噶!鬼五馬六!!就知道蝦我地d新會員 B@d1xjp)']  
真系無意思 SK?I.  
已經卑扣到負資產啦 5;}2[3}[  
[attachment=206697]
[ 此贴被dkistea2在2008-04-20 19:47重新编辑 ]

陪住你 訓街又如何
顶端 Posted: 2008-04-20 19:20 | [楼 主]
明白我心
级别: 圣人

多谢发贴的人[647]

你发D政"字"嘅敏感话题肯定会比人删啦,要发就发其它啦,如果唔系人地唔会无缘无故删噶!~
[img][/img]
顶端 Posted: 2008-04-20 19:35 | 1 楼
魚蛋仔
唏噓噶魚蛋佬

Quote:
引用第1楼(_灬缺個戀人2008-04-20 19:35发表的: <@x+N%C  
你发D政"字"嘅敏感话题肯定会比人删啦,要发就发其它啦,如果唔系人地唔会无缘无故删噶!~
$:-= >  
iaa (ce  
無啊 但點解人地同我轉噶一模一樣噶貼就無事啊?點講都講唔通.. I).^,%>Z)  
而且我今日發噶只系話卑大家知有個免費羅話費噶網站..甘又卑人話我非法內容!!!!同政字完全無關啦 又點解話我非法啊?玩針對啊?

陪住你 訓街又如何
顶端 Posted: 2008-04-20 19:44 | 2 楼
balan
第十 比丘
级别: 新人

多谢发贴的人[74]

Re:尼個論壇 都唔知搞乜鬼!!! 亂刪貼亂扣錢!!!

喉舌中国,无论系现实同虚拟嘅管理层,唔系我哋呢啲小人物可以理解嘅,唉……
顶端 Posted: 2008-04-20 20:15 | 3 楼
bennypower
齐来力撑粤语
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

論壇禁止外連
本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
顶端 Posted: 2008-04-20 20:21 | 4 楼
魚蛋仔
唏噓噶魚蛋佬

甘之前我發噶個編又點解卑刪呢? @=zBF'<.9  
到依家為止都有其他人轉同我一模一樣噶文章但無被刪 而且人地發左都有幾日噶啦 ^kR^ QL$  
請問點解析?

陪住你 訓街又如何
顶端 Posted: 2008-04-20 20:30 | 5 楼
hulinxian
千裏孤墳
电影压制组组长 原创先锋奖 蓝调压制之星 物流组长 终身成就奖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27127]

爱国之心我很了解啊,不过最近抓的紧啊,有关某些事,网监处要求所有论坛都删啊。至于你说,删你的不删别人的,应该不会吧,可能是版主没看到吧,你可以按举报,向版主汇报。
顶端 Posted: 2008-04-20 20:55 | 6 楼
刘纹虎
冬眠中,勿扰!
级别: 管理员

多谢发贴的人[13002]

hu版主说的对,最近网监抓得很严,正如国家说的:做好自己的事就是对国家最好的支持! AFhG{G'W  
一时没删不代表永远不删,只是网警或版主没看见而已!
  本人管理的范围:粤语tv连续剧及论坛程序维护

用心回帖,开心下载!

顶端 Posted: 2008-04-20 22:01 | 7 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】