本页主题: [GdbT]2007.穿梭時光四十年.兒歌金曲頒獎典禮.粵語.d9r3.暗少製作 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

暗少
大 少 爺
电影压制组组员
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[1646]

[GdbT]2007.穿梭時光四十年.兒歌金曲頒獎典禮.粵語.d9r3.暗少製作

图片:
由於平時要上班。所以有時候電腦會暫停一些時間,但是會一直做種下去。請沒有下載完的朋友不必擔心。. zR+EJFf  
iii2nmiK  
Y\ len  
http://www.rayfile.com/files/29c1e197-a691-11de-9d91-0014221f469f/
[ 此贴被暗少在2009-09-22 05:12重新编辑 ]
喂 你又試吓睇吓我又睇吓佢 睇吓我哋睇吓佢哋睇吓你自己
更多香港演唱會下載- - - > 點擊進入
顶端 Posted: 2009-05-25 22:33 | [楼 主]
f0618
级别: 新人

多谢发贴的人[3]

几经典哦。多谢晒
顶端 Posted: 2009-05-26 04:37 | 1 楼
zcp520
刘纹豹

多谢发贴的人[302]

请大家多多支持与鼓励新人发片!o(∩_∩)o... T j/GClD:%  
3C^1f rF  
因为“蓝调原创区”既电影压制员唔系学生就系有工作做,所以佢地可以系百忙之中抽出时间为我地压制电影,与大家分享,实在难得! j$@tK0P  
l?E|R Kp  
虽然对于有经验既人来讲,压制一部电影并唔难,亦都唔使花几多时间!但系仲要做资料搜集、整理帖子呢,仲要跟踪大家既下载情况与反馈呢,所以讲并唔容易! hU {-a`  
T~>#2 N-Z  
鉴于此,希望大家可以对“蓝调”既压片工作给予谅解与支持,特别系对于“一游”、“visch”呢D新人来讲,你们的鼓励系我地最大既动力! SBfFZw)  
,E*R,'w   
同时我地热烈欢迎有兴趣压制电影的朋友加入“蓝调原创区”既大家庭!o(∩_∩)o... tJD] (F  
6`e@$(dfA  
其实“蓝调”论坛系一个氛围相对“宽松与自由”的论坛,遵守纪律与否主要在于大家的自觉意识。而我地既电影压制员均是来自唔同地方的个人,而非“团体组织”,成个压制过程均是由个人完成(所以并唔容易);我地既压制电影宗旨系“自由与分享”,而唔系“争名逐誉”!有时间、有意愿与大家分享电影就压制发布,别无过高的苛刻要求,就系咁简单!“蓝调”就系一个为大家提供“发布与分享”的平台! W)=%mdxW0  
t9 F=^)s  
不知不觉,“蓝调”已经走过4个春秋,可以达到今时今日既规模,实在唔容易!当然,当中少不了大家既谅解与包涵、支持与鼓励! SS3-+<z  
p+w8$8)  
万事万物均有一个发展规律,有高潮亦有低潮,此乃自然现象。就好比香港电影产业,由八九十年代既“辉煌时期”到依家既“探索复兴期”一样。由于各种原因,“蓝调”目前既压制电影绩况无法与“最辉煌时期”相比,虽然系咁,但我地争取尽最大努力做到最好! u?0d[mC  
*y7 $xa4  
如果我地系压制电影方面有D咩地方做得唔好既,希望大家多多谅解与包涵! Y94MI1O5$  
T1 MY X  
个人认为:虚拟网络世界始终唔系现实世界,一个人的社会价值更应该体现在真实的现实世界中。所以,希望大家唔好沉迷网络,适度上网!o(∩_∩)o... 3#GqmhqKDk  
W{Q)- y  
最后,衷心祝愿大家有个健康幸福的生活!o(∩_∩)o...
顶端 Posted: 2009-05-26 07:53 | 2 楼
simonchan

多谢发贴的人[3]

有冇介绍,贴出嚟下唔该
顶端 Posted: 2009-05-27 16:58 | 3 楼
chrismin623
级别: 普通人

多谢发贴的人[12]

07年的没看过 多谢~~
顶端 Posted: 2009-05-29 16:05 | 4 楼
hswl-china

多谢发贴的人[25]

几经典哦。多谢晒
顶端 Posted: 2009-06-01 19:44 | 5 楼
memberle

多谢发贴的人[0]

要顶啊,好东东
顶端 Posted: 2009-06-03 04:56 | 6 楼
memberle

多谢发贴的人[0]

由於平時要上班。所以有時候電腦會暫停一些時間,但是會一直做種下去。請沒有下載完的朋友不必擔心。. TOT PzB  
.Ff_s  
'2v f|CX  
希望如此,给点种来啦
顶端 Posted: 2009-06-03 04:59 | 7 楼
q2xiu
得闲就去蒲下!
级别: 仙人

多谢发贴的人[164]

支持了哦~~~辛苦楼主
顶端 Posted: 2009-06-04 11:09 | 8 楼
qwwa

多谢发贴的人[0]

多谢了!!!细路仔最仲意啊!
顶端 Posted: 2009-06-09 00:31 | 9 楼
heavy_arms
级别: 普通人

多谢发贴的人[41]

真是好经典呀! ^!uO(B&  
以前,甚至到依家我都一直期待住,虽然唔知是唔是2007嗰年,不过记得有一年嘅儿歌节目是错过咗,觉得非常之贵遗憾! >hb- 5xC  
真是估唔到依家可以有机会睇番呀... 0/Q5d,'Y[2  
感激 暗少 嘅分享!
顶端 Posted: 2009-06-10 18:50 | 10 楼
fcc

多谢发贴的人[35]

兒歌金曲...........
顶端 Posted: 2009-06-14 00:37 | 11 楼
hsh1980

多谢发贴的人[1]

哈哈哈,终于稳到啦,多谢了
顶端 Posted: 2009-06-21 18:21 | 12 楼
winkey111

多谢发贴的人[52]

佘诗曼都唱歌,,甘就要睇下啦。。。。。
顶端 Posted: 2009-08-27 05:28 | 13 楼
林峯

多谢发贴的人[88]

补种啊
顶端 Posted: 2010-07-04 15:05 | 14 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » ㊣粤㊣蓝调原创区㊣粤㊣